Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit συνδέεται με τα τερματικά είσπραξης πιστωτικών καρτών, verifone και ingenico της Cardlink | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit συνδέεται με τα τερματικά είσπραξης πιστωτικών καρτών, verifone και ingenico της Cardlink

Κατηγορία: 

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και μηχάνημα αποδοχής καρτών Η  ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit ενσωμάτωσε στην εφαρμογή της, την σύνδεση με τα τερματικά πιστωτικών καρτών P.O.S verifone και ingenico της Cardlink, προσφέροντας σας την μέγιστη ασφάλεια.

Tα οφέλη που επιτυγχάνονται για τον χρήστη ηλεκτρονικής τιμολόγησης με την σύνδεση του μηχανήματος πιστωτικών καρτών είναι:

  1. Η αποστολή του ποσού προς είσπραξη στο P.O.S από την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης
  2. H επιστροφή του ποσού που εισπράχθηκε από το P.O.S που περιλαμβάνει επιπλέον τον μοναδικό αριθμό συναλλαγής και την τράπεζα. Η εφαρμογή τα αποθηκεύει στην απόδειξη που θα εκδοθεί
  3. Η αυτόματη έκδοση του φορολογικού παραστατικού (απόδειξη λιανικής ή τιμολογίου), εφόσον η πληρωμή εγκριθεί από την τράπεζα.
  4. Η αδυναμία διαγραφής της απόδειξης από τον χειριστή όταν το ποσό έχει εισπραχθεί με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Ο επιτηδευματίας ή η επιχείρηση που κάνει χρήση σύνδεσης της εφαρμογής και του P.O.S, διασφαλίζει  :

  • την έκδοση της απόδειξη με το σωστό ποσό
  • την ταυτοποίηση της απόδειξη με τον αριθμό έγκρισης της τράπεζας, παρέχοντας την δυνατότητα να ανακληθεί μελλοντικά σε περίπτωση διασταύρωση, φορολογικού ελέγχου (προδιαγραφή #ηλεκτρονικής_τιμολόγησης)
  • δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής της, από κάποιον άπειρο χειριστή,  ενέργεια που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην επιχείρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίτευξη αυτής της καινοτομίας γίνεται χωρίς να αποθηκευτεί καμία πληροφορία για την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στην εφαρμογή i-spirit. Έτσι επιτυγχάνουμε την μέγιστη ασφάλεια από οποιαδήποτε φυσική ή ψηφιακή κλοπή.

Η σύνδεση διατίθεται για τα δύο κορυφαία τερματικά είσπραξης πιστωτικών καρτών το verifone vx520 και το ingenico ict 220 σε συνεργασία με την Cardlink.

Συμπληρώστε εδώ την φόρμα ενδιαφέροντος

ή

καλέστε το τμήμα υποστήριξης i-spirit  για λεπτομέρειες 

Τμήμα υποστήριξης ηλεκτρονικής τιμολόγησης και POSΤηλεφωνική υποστήριξη από δευτέρα έως Σάββατο 9:00 με 21:00

+30 2169000645

info@i-spirit.gr

Ηλεκτρονικη τιμολογηση, εμπορικη διαχειριση, ηλεκτρονικες πληρωμες,προγραμμα ηλεκτρονικης τιμολογησης, pos
POS, μηχανημα εισπραξης πιστωτικών καρτών, πιστωτική κάρτα, ηλεκτρονική τιμολόγηση