Το ιστολόγιο του/της spin@accountingsoftware.gr | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Το ιστολόγιο του/της spin@accountingsoftware.gr

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και κατάργηση των Μ.Υ.Φ ανέφερε η υφυπουργός οικονομίας κα Παπαναστασίου

Συνέντευξη στο ΑΠΕ έδωσε η υφυπουργός Οικονομίας κα Παπανάτσιου και μίλησε για τα POS, τις κληρώσεις για τις αποδείξεις, και την ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Η υφυπουργός ανέφερε ότι η υπουργική απόφαση με τις λεπτομέρειες για την κλήρωση των συναλλαγών που γίνονται με ηλεκτρονικό χρήμα είναι στο τελικό στάδιο. "Θέλουμε να ολοκληρωθεί και να υπογραφεί άμεσα ώστε να προχωρήσουμε στην πρώτη κλήρωση ακόμη και τον επόμενο μήνα.", πρόσθεσε η Κα Παπανάτσιου.

Ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, μετατρέψτε την προσφορά σας σε τιμολόγιο με ένα click

Δείτε πως μπορείτε με 4 βήματα να δημιουργήσετε μια επαγγελματική οικονομική προσφορά και να την μετατρέψετε σε ηλεκτρονικό τιμολόγιο με την εφαρμογή i-spirit. 

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και έκδοση αποδείξεων i-spirit για δικηγόρους και συμβολαιογράφους μόνο με 149€

Η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit έγινε απαραίτητη για τα δικηγορικά και συμβολαιογραφικά γραφεία, με τον ν.4446/2016 και συγκεκριμένα με το άρθρο 69. Η χρήση της εφαρμογής, διευκολύνει την ανάκληση και αποστολή των αποδείξεών και των τιμολογίων στην Α.Α.Δ.Ε με ορθότητα και ασφάλεια. Το μέτρο προβλέπεται να εφαρμοστεί στα μέσα του Ιουλίου 2017 και συνδέεται άμεσα με τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Ηλεκτρονική έκδοση αποδείξεων για οδοντιάτρους και οδοντιατρεία μόνο με 149€

Η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit έγινε απαραίτητη για τα οδοντιατρεία, με τον ν.4446/2016. Η χρήση της εφαρμογής σας διευκολύνει να να κάνετε ανάκληση και αποστολή των αποδείξεών σας στην Α.Α.Δ.Ε με ορθότητα και ασφάλεια. Το μέτρο προβλέπεται να εφαρμοστεί στα μέσα του Ιουλίου 2017 και συνδέεται άμεσα με τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Η εφαρμογή i-spirit διασφαλίζει τα λογιστικά δεδομένα του οδοντιατρείου, διότι εγκαθίσταται στον υπολογιστή, Lap top ή tablet και προσφέρει πλήρη έλεγχο μόνο σε αυτόν που την χειρίζεται. 

Γίνεται πράξη η κατάργηση των χειρόγραφων παραστατικών και η άμεση ηλεκτρονική αποστολή των πωλήσεων ν4446

Το τμήμα διασφάλισης ηλεκτρονικών συναλλαγών της Α.Α.Δ.Ε βρίσκεται στην τελευταία φάση υλοποίησης  για την άμεση αποστολής των πωλήσεων των επιχειρήσεων, στο μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου οικονομικών.