Απόλυτα συμβατό το πρόγραμμα τιμολόγησης i-spirit με τα Microsoft Windows 2010 και τις νέες διατάξεις ΦΠΑ | i-spirit
Support 2103009907

Απόλυτα συμβατό το πρόγραμμα τιμολόγησης i-spirit με τα Microsoft Windows 2010 και τις νέες διατάξεις ΦΠΑ

To πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης i-spirit, στην έκδοση 1.03, που βρίσκεται από την 1/08 στην σελίδα μας, είναι απόλυτα συμβατό με τα πολυπόθητα Windows 10.
Πέρα από τον βελτιωμένο και οικονομικό τιμοκατάλογο που σκεφτήκαμε για εσάς, (σας παρέχουμε δωρεάν το πρόγραμμα με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ από τα 0,40€ ανά ημέρα για την υποστήριξη), το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit, σας προσφέρει:
Την πλήρη οργάνωση του γραφείου σας χωρίς επιπλέον κόστος δίνοντας σας με την άδεια χρήσης,
απόλυτα συμβατό με το word κειμενογράφο, υπολογιστικά φύλλα συμβατά με το excel και την ηλεκτρονική αποστολή των τιμολογίων σας χωρίς τη χρήση του outlook.
Ο μοναδικός σύνδεσμος αποστολής τιμολογίων επίσης, σας διασφαλίζει (εφ όσον αποσταλεί από το πρόγραμμα τιμολόγησης i-spirit), όχι μόνο τη μοναδικότητά των τιμολογίων σας αλλά και την διατήρησή τους ηλεκτρονικά έως 25 χρόνια, ώστε να τα αναζητήσει ο λογιστής ή ο πλάτης σας ανά πάσα ώρα.
Σας προσφέρει επίσης την αυτόματη εισαγωγή των συναλλασσομένων σας πληκτρολογώντας μόνο την Α.Φ.Μ τους.
Έτσι το λογισμικό μας, αντλεί τα δεδομένα από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
Με αυτό το τρόπο, επίσης διασφαλίζεστε σε περίπτωση που δεν υπάρχει ή δεν είναι ενεργός ο ΑΦΜ.
Αναλυτικά μπορείτε να δείτε κατά τη δοκιμή του προγράμματος i-spirit, νέες λειτουργίες που σας βοηθούν στον αυτοματισμό αλλά και την ασφάλεια που απαιτείτε ώστε να ακολουθείτε το ρυθμό της ψηφιακής εποχής και τα οικονομικά δεδομένα.
Η ομάδα μας, σας δίνει πλήρη υποστήριξη για 20 ημέρες σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα τιμολόγησης i-spirit.

προγραμα τιμολογησης νεες διαταξεισ φπα δικηγορικοσ συλλογος το οικονομικοτερο λογισικο δωραν προγραμμα τιμολογησης