Χρήσιμες συμβουλές για το ηλεκτρονικό τιμολόγιο και το ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής από την i-spirit Software | i-spirit
Support 2103009907

Χρήσιμες συμβουλές για το ηλεκτρονικό τιμολόγιο και το ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής από την i-spirit Software

Κατηγορία: 

Mέσα στο 2019 η «ηλεκτρονική τιμολόγηση» καθίσταται υποχρεωτική για το σύνολο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Με την εφαρμογή i-spirit, μπορείτε να δημιουργήσετε ηλεκτρονικά τιμολόγια, ηλεκτρονικά δελτία αποστολής και ηλεκτρονικές αποδείξεις λιανικών συναλλαγών.
Η εφαρμογή σας παρέχει την δυνατότητα να καταχωρείτε τις δαπάνες και τα τιμολόγια που λαμβάνετε από τους προμηθευτές σας
Με τις οικονομικές αναφορές του προγράμματος, έχετε την την πλήρη εικόνα των εσόδων και των εξόδων σας, καθώς και των παρακρατούμενων φόρων (Φ.Π.Α- Φ.Ε, περιβαλλοντικό τέλος, τέλος διαμονής κοκ).
Η εφαρμογή αποθηκεύει ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας και δεν διαγράφονται ποτέ.
Με το πλήκτρο «αποστολή στον λογιστή», το λογιστικό γραφείο που συνεργάζεστε παραλαμβάνει τα παραστατικά σας, με ένα click, ανέξοδα και ακαριαία.
Με την χρήση της εφαρμογής i-spirit, παίρνετε τον έλεγχο των οικονομικών της επιχείρησης σας, στα χέρια σας και ξεχνάτε για πάντα το κόστος αποστολής, εκτύπωσης και αρχειοθέτησης των παραστατικών που έχετε εκδώσει.
Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που ισχύουν αυτό το διάστημα για εσάς που θα ολοκληρώστε την εγγραφή σας εντός του μήνα από την ιστοσελίδα www.i-spirit.gr.
Μπορείτε εδώ, να δείτε ένα πρακτικό video αρχικοποίησης της εφαρμογής i-spirit, που θα σας κατευθύνει σε 5 λεπτά στις σημαντικότερες λειτουργίες της εφαρμογής μας.
Το τμήμα υποστήριξης είναι στην διάθεση σας από τις 9:00 έως τις 21:00 Δευτέρα με Παρασκευή και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00, έτοιμο να σας λύσει οποιαδήποτε απορία προκύψει. 
Μια επιπλέον επιλογή για υποστήριξη είναι να μας στείλετε email στο support@i-spirit.gr, και θα σας απαντήσουμε έγκαιρα εγγράφως. 

i-spirit Software team

 
 
 ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής