Ηλεκτρονικά βιβλία myDATA σεμινάριο 23/10/2019 Εισηγητής Καλαμαράς Νικόλαος Σπυρόπουλος Νικόλαος | i-spirit
Support 2103009907

Ηλεκτρονικά βιβλία myDATA σεμινάριο 23/10/2019 Εισηγητής Καλαμαράς Νικόλαος Σπυρόπουλος Νικόλαος

Κατηγορία: 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη λογιστηρίου για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία που πρόκειται σύντομα να καθιερωθούν.

Εισηγητής : Καλαμαράς Νικόλαος - Ο Κος Καλαμαράς Νικόλαος είναι Λογιστής – Φοροτεχνικός Α’ τάξης και Φορολογικός Σύμβουλος με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε θέματα Φ.Π.Α.,  Εισοδήματος και φορολογικών ελέγχων.  Εισηγητής σεμιναρίων με μεγάλη διδακτική εμπειρία.

Εισηγητής : Σπυρόπουλος Νικόλαος - Ο Κος Σπυρόπουλος Νικόλαος είναι Αναλυτής υπολογιστικών συστημάτων και εφαρμογών με ενεργή προγραμματιστική εμπειρία σε λογιστικές εφαρμογές.

Χρόνος Διεξαγωγής Ημερίδας :  Τετάρτη απόγευμα 23/10/2019 17:30 π.μ. – 22:00 μ.μ 

Τόπος διεξαγωγής: Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (live) Mέσω ( INTERNET ) στην διαδραστική πλατφόρμα της ΠΑΣΔΕ στην ιστοσελίδα  www.pasde.gr

Κόστος Συμμετοχής Ημερίδας 35€

Συνδρομητές – Μέλη ΠΑ.Σ.Δ.Ε. : ΔΩΡΕΑΝ

Aναλυτική θεματολογία σεμιναρίου :

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ :

  • Ανάλυση όλων των πλεονεκτημάτων που θα υπάρξουν για τις επιχειρήσεις μετά την εφαρμογή των e-books, αλλά και οι δυσκολίες που θα προκύψουν( πλήρης αναφορά )
  • Είδη των ηλεκτρονικών βιβλίων με πλήρη ανάλυση του περιεχομένου τους καθώς και λήψη μοναδικών αριθμών καταχώρισης (ΜΑΡΚ).
  • Προθεσμίες διαβίβασης των δεδομένων και  αντιπαραβολές-διασταυρώσεις των δεδομένων των  φορολογικών δηλώσεων και των e-βιβλίων στο απλογραφικό και στο διπλογραφικό σύστημα.
  • Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα- Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και Ηλεκτρονικά Βιβλία e-books. Πως θα γίνει ο συγχρονισμός των εγγραφών με παραδείγματα.
  • Τεχνικές προδιαγραφές – αναλυτική περιγραφή λειτουργίας ( ΑΑΔΕ )

 

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ :

  • Παρουσίαση της ροής των πληροφοριών και των διαδικασιών ενημέρωσης και συμφωνίας των e-books  ( Απλογραφικό – Διπλογραφικό Σύστημα )  σε υφιστάμενο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που συνδέεται με την πλατφόρμα MyData με πρακτικά παραδείγματα.

Στους συμμετέχοντες που θα εγγραφούν στο σεμινάριο μπορούν να επιλέξουν για την εγγραφή τους τον παρακάτω σύνδεσμο

Επιλογή Εγγραφή σε σεμινάριο

και θα αποσταλεί στο email τους, οι προσωπικοί κωδικοί εισόδου στην αίθουσα παρακολούθησης με δυνατότητα εκτύπωσης του πιστοποιητικού παρακολούθησης και εκτύπωσης του φορολογικού στοιχείου.

Οι κωδικοί παρακολούθησης εκτός από email θα σας αποσταλούν και με sms για αυτό και πρέπει να αναγράψετε σωστά τα στοιχεία σας και τον αριθμό του κινητού σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 ΙΒΑΝ : GR81 0172 1430 0051 4308 2531 398

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ALPHA BANK

 ΙΒΑΝ : GR15 0140 1690 1690 0200 2009 867

ΔΙΚΑΟΥΧΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑ.Σ.Δ.Ε)

Παρακαλούμε, για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, όπως αποστείλατε το καταθετήριο της τράπεζας στο email: pasde.gr@gmail.com

ή στο fax 212 22 22 662. Προσοχή για τον ταχύτερο έλεγχο της εγγραφής σας η αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να ταυτίζεται με την επωνυμία της συμμετοχής σας στο σεμινάριο.

Συμπληρώστε σωστά τα στοιχεία σας και το κινητό σας τηλέφωνο. Με την αποστολή των κωδικών εισόδου στο email σας μπορείτε να κάνετε είσοδο στην αίθουσα του σεμιναρίου από  ΕΔΩ

Εναλλακτικά υπάρχει και η δυνατότητα καταβολής είτε της συνδρομής μέλους είτε της απλής συμμετοχής στο σεμινάριο μέσω κάρτας.

Για πληρωμή με κάρτα πατήστε ΕΔΩ

Πώς θα γίνω συνδρομητής της ΠΑ.Σ.Δ.Ε. ;

Μέσα από το site της ΠΑΣΔΕ στο www.pasde.gr στη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να ωφεληθείτε των προνομίων που έχουν οι συνδρομητές μας. Η ετήσια συνδρομή στην ΠΑ.Σ.Δ.Ε είναι 120€.

Γιατί να γίνω συνδρομητής ;

Διότι οι συνδρομητές μας έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα live σεμινάρια που διοργανώνει η ΠΑ.Σ.Δ.Ε. και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις. Η συνδρομή ισχύει από την ημερομηνία εγγραφής και για 365 ημέρες.

Οι συνδρομητές μας έχουν δωρεάν πρόσβαση στην ενότητα του site Υπηρεσίες > Αρχείο ερωτήσεων – απαντήσεων που μπορούν να μεταβούν στην σελίδα και να εισάγουν τον μοναδικό κωδικό συνδρομητή ώστε να προβάλουν ανά θεματική ενότητα ή με λέξεις κλειδιά να αναζητήσουν ερωτήσεις και απαντήσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Το αρχείο ερωτήσεων απαντήσεων καθημερινά εμπλουτίζεται ανά θεματική ενότητα με σκοπό να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους συνδρομητές μας.

 
 
Ηλεκτρονική τιμολόγηση και ηλεκτρονικά βιβλία myDATA