Δελτία τύπου | i-spirit
Support 2103009907

Δελτία τύπου

i-spirit οδηγίες για την εφαρμογή i-spirit και την myDATA

Για να επωφεληθείτε στο έπακρο το 1ο ραντεβού σας με τον προσωπικό σας σύμβουλο για την εγκατάσταση και παραμετροποίηση της εφαρμογής i-spirit, προτείνουμε 

Προσθέτονται νέες λειτουργίες και δυνατότητες στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση i-spirit

Η i-spirit Software (Invoicesoft), θα παρουσιάσει την 20η Μαίου 2024, τις νέες τις νέες λειτουργίες και καινοτόμες δυνατότητες των εφαρμογών της με γνώμονα την Ασφάλεια των χρηστών, που είναι :

ΕΡΓΑΝΗ Σαρωτής κωδικών QR και ρολόι προσωπικού για την ψηφιακή οργάνωση χρόνου εργασίας

Ο ισχύων νόμος στην Ελλάδα απαιτεί από όλες τις εταιρείες να διαθέτουν και να λειτουργούν ψηφιακό σύστημα διαχείρισης χρόνου εργασίας των εργαζομένων που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με το εθνικό ελληνικό πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, για καταγραφή του ωραρίου εργασίας του εργατικού δυναμικού σε πραγματικό χρόνο. 

ZKBioTime ERGANI, μια λύση που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τους όρους και τις προϋποθέσεις του νόμου ώστε να ενημερώνουν τον διακομιστή του ΕΡΓΑΝΗ με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Δωρεάν παροχές στους λογιστές από την i-spirit Software

Παρέχουμε δωρεάν στο λογιστή την εφαρμογή, εφ’ όρου ζωής, όχι μόνο για τη διαχείριση των πελατών του που κάνουν χρήση της εφαρμογής i-spirit αλλά και για τη δική του ηλεκτρονική έκδοση και διαβίβαση παραστατικών. Σύντομα θα δώσουμε ακόμα περισσότερες λειτουργίες δωρεάν στους λογιστές και θα τους βοηθήσουμε με αυτοματοποιημένους λογικούς ελέγχους ώστε να διασφαλίσουν τους πελάτες τους.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ STARTUPPER MAG ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ i-spirit 

Ειδικό Στοιχείο Απόδειξης Είσπραξης Τέλους Ανθεκτικότητας Κλιματικής Κρίσης. Τι πρέπει να κάνει ο λογιστής και η επιχείρηση ;

Από την 01/01/2024 με την απόφαση Α.1217/2023 (Δείτε απόφαση Εδώ) καταργείται ο «Φόρος διαμονής» και έρχεται το «Τέλος Ανθεκτικότητας  Κλιματικής Κρίσης» για τα Ξενδοχεία, Πανσιόν, Ενοικιαζόμενα, Ξενοδοχεία, Βίλες , AirBnB, κοκ. 

Στην απόφαση θα δούμε πέρα από τις αλλαγές του λεκτικού από Φόρο σε Τέλος κοκ, μεταβολή και στην αξία του (προς τα πάνω μερικές φορές) ανά διαμονή στις περιπτώσεις :

myDATA Πως θα ταυτοποιείται η γνησιότητα του παραστατικού από την 1/1/24.

Με την εφαρμογή i-spirit E.R.P, ακαριαία κατά την έκδοση και την επιτυχή διαβίβαση ενός παραστατικού στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATA, επιστρέφεται και αναγράφεται στο παραστατικό QR code (τύπου URL), μέσω του οποίου γίνεται επισκόπηση και η αυθεντικοποίηση του (παραστατικού) με βάση την απόφαση για την myDATA  1170 ΦΕΚ: 6251Β/31.10.2023, που θα ισχύσει από την 01/01/2024.

Πιστοποιητικό ασφαλείας ELOT ISO / IEC 27001:2013 για την i-spirit Software

H Invoicesoft S.M.P.C « i-spirit Software »  έχει καθιερώσει «Σύστημα Ασφαλείας Πληροφοριών» το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το Διεθνές Πρότυπο  ΕΛΟΤ ISO / IEC 27001:2013 με πεδίο εφαρμογής :

Κατασκευή, Ανάπτυξη, Παραμετροποίηση, Υποστήριξη Λογισμικού και Φύλαξη, Αναπαραγωγή Ηλεκτρονικών Τιμολογίων και Προϊόντων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης για την Διαβίβασή τους στην myDATA με αριθμό πιστοποίησης 231020-1.

 

 

 

Πρόγραμμα Συνεργασίας με Λογιστικά Γραφεία i-spirit Office E.R.P .

Δωρεάν Παροχές σε Λογιστικά Γραφεία με το πρόγραμμα i-spirit Office E.R.P mydata 2023 

H i-spirit Software βρίσκεται στην 1η γραμμή των εξελίξεων και ετοιμάζει λύσεις τελευταίας τεχνολογίας για τις μικρομεσαίεες επιχειρήσεις και τα λογιστικά γραφεία. Μια σειρά παροχών θα δοθεί εντελώς δωρεάν για όλη την διάρκεια χρήσης αυτών, στους λογιστές. Οι παροχές περιλαμβάνουν αυτοματισμούς και τηλεφωνική υποστήριξη εντελώς δωρεάν.

Παρακάτω αναφέρουμε το πακέτο παροχών της i-spirit office E.R.P.

Pages