Δελτία τύπου | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Δελτία τύπου

i-spirit οδηγίες για τα πρώτα βήματα στην εφαρμογή και την myDATA

Οι οδηγίες στο pdf που σας ετοιμάσαμε, συνδυαστικά με την τηλεφωνική και απομακρυσμένη υποστήριξη της i-spirit Software, θα βοηθήσουν να κάνετε σωστά τα πρώτα σας βήματα στην εφαρμογή και την #myDATA. Εκμεταλλευτείτε τους υπερ.

Tο τέλος των συγκεντρωτικών καταστάσεων ΜΥΦ για το 2021 έφερε η myDATA

H διαβίβαση των δεδομένων για το 2021 θα γίνει με την myDATA αντί για τις παραδοσιακές Μ.Υ.Φ όπως  φαίνεται έπειτα από την ανακοίνωνση της Α.Α.Δ.Ε την 02 Μαρτίου 2022

Δείτε την ανακοίνωση εδώ:

Διαβίβαση Δεδομένων myDATA _2021

Οδηγίες για το αρχείο διαβίβασης εδώ : 

Πρότυπο αρχείο myDATA_2021 οδηγίες 

Ξεκινάει η προπώληση του Ηλεκτρονικά βιβλία Λογιστής και Επιχείρηση

Ένα ξεχωριστό από τα άλλα βιβλία, που απευθύνεται σε λογιστές και επιχειρήσεις. 

Ο συνδυασμός γνώσεων του προγραμματιστή Νικόλαου Σπυρόπουλου και του Α τάξης λογιστή Μιχάλη Πόλυγγερ, έχουν προσφέρει τα μέγιστα σε ένα βιβλίο 500 σελίδων που διευκρινίζει όλες τις έννοιες για τα ηλεκτρονικά βιβλία της Α.Α.Δ.Ε myDATA.

myDATA Α.1054 21 αλλαγές στα ηλεκτρονικά βιβλία και τελικές διευκρινίσεις λίγες ημέρες πριν από την υποχρεωτική εφαρμογή τους

Η απόφαση 1054/2021 για την myDATA,  θα αναλυθεί στο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών αύριο Παρασκευή 2/04/2021 στις 17:00 ακριβώς μαι μέρα μετά την ανακοίνωση της, από τους Μιχάλη Πόλυγγερ (Πρόεδρος ΛΣΑ), Σπυρόπουλο Νικόλαο Προγραμματιστή Αναλυτή και co Founder i-spirit Software και Νικόλαο Καλαμαρά (Λογιστή Φοροτεχνικό Ά Τάξης - Εισηγητή Σεμιν

Παραγραφή στην 4ετία και για την αποδοχή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις επιχειρήσεις.

Μια σειρά από κίνητρα προσφέρει το κράτος στον βωμό της ψηφιακής μεταρρύθμισης σε όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Δωρεάν πρόγραμμα σε λογιστές για την myDATA από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος για τα ενήμερα μέλη του

Δωρεάν Λογισμικό myDATA  με πλήρη Υποστήριξη στα λογιστικά γραφεία που είναι μέλη και ταμειακά ενήμερα, προσφέρει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος . 

Η προσφορά απορρέει από την συνεργασία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της εταιρείας πληροφορικής  i-spirit Software και αφορά την έκδοση i-spirit Accounting Office #myDATA ready.

Σημεία προσοχής για την δημιουργία subscription KEY για την ενημέρωση της myDATA

Οι εξουσιοδοτημένες οντότητες ( λογιστές) δε χρειάζεται να αποκτήσουν ένα subscription key για κάθε οντότητα (πελάτη τους) που τους έχει εξουσιοδοτήσει για να διαβιβάζουν μέσω των κλήσεων του REST API. 
Ο διαχωρισμός γίνεται από το Α.Φ.Μ. της οντότητας/επιχείρησης που περιέχεται στη σύνοψη και τη σχέση εξουσιοδότησης μεταξύ εξουσιοδοτούμενου (π.χ. λογιστή) και οντότητας/επιχείρησης.

Έναρξη της ψηφιακής πλατφόρμας myDATA για όλες τις επιχειρήσεις

Ξεκίνησε πιλοτικά από σήμερα, 1η/10/2020, η ψηφιακή διαβίβαση στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων – myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και μετά.

I-Spirit: Ηλεκτρονικά βιβλία για την επιχείρηση και τον ελεύθερο επαγγελματία σε 5 λεπτά

H καινοτομία της i-spirit Software παρέχει την απόλυτη λύση για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων #myDATA, με ασφαλή πρόσβαση στα επιχειρησιακά σας δεδομένα, μόνο από εσάς.

 

Video με τον Αντώνη Ντίνο της Α.Α.Δ.Ε με την επεξήγηση της 1138/20 απόφασης της εφαρμογής των ηλεκτρονικών βιβλίων που ξεκινάνε σε λίγες ημέρες.

Αναλύτικά όλες οι πληροφορίες για την απόφαση Α.1138 από τον Αντώνη Ντίνο (επιχειρησιακό στέλεχος της ομάδας mydata για τα ηλεκτρονικά βιβλία της Α.Α.Δ.Ε), σε ένα video που αφορά λογιστές και επιχειρήσεις. 

Τα ηλεκτρονικά βιβλία της Α.Α.Δ.Ε και η πλατφόρμα #myDATA, είναι η μια από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις του δημοσίου που θα απασχολήσει επιχειρήσεις, λογιστές και ελεύθερους επαγγελματίες από την 01/10/2020.

Η εφαρμογή i-spirit, είναι myDATA ready και καλύπτει όλους τους κλάδους των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων από 99€/έτος, για όλο το φάσμα που απαιτεί η Α.Α.Δ.Ε.

Σελίδες