Υποστήριξη 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Δελτία τύπου

Ξεκινάει η προπώληση του Ηλεκτρονικά βιβλία Λογιστής και Επιχείρηση

Ένα ξεχωριστό από τα άλλα βιβλία, που απευθύνεται σε λογιστές και επιχειρήσεις. 

Ο συνδυασμός γνώσεων του προγραμματιστή Νικόλαου Σπυρόπουλου και του Α τάξης λογιστή Μιχάλη Πόλυγγερ, έχουν προσφέρει τα μέγιστα σε ένα βιβλίο 500 σελίδων που διευκρινίζει όλες τις έννοιες για τα ηλεκτρονικά βιβλία της Α.Α.Δ.Ε myDATA.

myDATA Α.1054 21 αλλαγές στα ηλεκτρονικά βιβλία και τελικές διευκρινίσεις λίγες ημέρες πριν από την υποχρεωτική εφαρμογή τους

Η απόφαση 1054/2021 για την myDATA,  θα αναλυθεί στο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών αύριο Παρασκευή 2/04/2021 στις 17:00 ακριβώς μαι μέρα μετά την ανακοίνωση της, από τους Μιχάλη Πόλυγγερ (Πρόεδρος ΛΣΑ), Σπυρόπουλο Νικόλαο Προγραμματιστή Αναλυτή και co Founder i-spirit Software και Νικόλαο Καλαμαρά (Λογιστή Φοροτεχνικό Ά Τάξης - Εισηγητή Σεμιν

Παραγραφή στην 4ετία και για την αποδοχή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις επιχειρήσεις.

Μια σειρά από κίνητρα προσφέρει το κράτος στον βωμό της ψηφιακής μεταρρύθμισης σε όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Δωρεάν πρόγραμμα σε λογιστές για την myDATA από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος για τα ενήμερα μέλη του

Δωρεάν Λογισμικό myDATA  με πλήρη Υποστήριξη στα λογιστικά γραφεία που είναι μέλη και ταμειακά ενήμερα, προσφέρει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος . 

Η προσφορά απορρέει από την συνεργασία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της εταιρείας πληροφορικής  i-spirit Software και αφορά την έκδοση i-spirit Accounting Office #myDATA ready.

Σημεία προσοχής για την δημιουργία subscription KEY για την ενημέρωση της myDATA

Οι εξουσιοδοτημένες οντότητες ( λογιστές) δε χρειάζεται να αποκτήσουν ένα subscription key για κάθε οντότητα (πελάτη τους) που τους έχει εξουσιοδοτήσει για να διαβιβάζουν μέσω των κλήσεων του REST API. 
Ο διαχωρισμός γίνεται από το Α.Φ.Μ. της οντότητας/επιχείρησης που περιέχεται στη σύνοψη και τη σχέση εξουσιοδότησης μεταξύ εξουσιοδοτούμενου (π.χ. λογιστή) και οντότητας/επιχείρησης.

Έναρξη της ψηφιακής πλατφόρμας myDATA για όλες τις επιχειρήσεις

Ξεκίνησε πιλοτικά από σήμερα, 1η/10/2020, η ψηφιακή διαβίβαση στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων – myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και μετά.

I-Spirit: Ηλεκτρονικά βιβλία για την επιχείρηση και τον ελεύθερο επαγγελματία σε 5 λεπτά

H καινοτομία της i-spirit Software παρέχει την απόλυτη λύση για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων #myDATA, με ασφαλή πρόσβαση στα επιχειρησιακά σας δεδομένα, μόνο από εσάς.

 

Video με τον Αντώνη Ντίνο της Α.Α.Δ.Ε με την επεξήγηση της 1138/20 απόφασης της εφαρμογής των ηλεκτρονικών βιβλίων που ξεκινάνε σε λίγες ημέρες.

Αναλύτικά όλες οι πληροφορίες για την απόφαση Α.1138 από τον Αντώνη Ντίνο (επιχειρησιακό στέλεχος της ομάδας mydata για τα ηλεκτρονικά βιβλία της Α.Α.Δ.Ε), σε ένα video που αφορά λογιστές και επιχειρήσεις. 

Τα ηλεκτρονικά βιβλία της Α.Α.Δ.Ε και η πλατφόρμα #myDATA, είναι η μια από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις του δημοσίου που θα απασχολήσει επιχειρήσεις, λογιστές και ελεύθερους επαγγελματίες από την 01/10/2020.

Η εφαρμογή i-spirit, είναι myDATA ready και καλύπτει όλους τους κλάδους των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων από 99€/έτος, για όλο το φάσμα που απαιτεί η Α.Α.Δ.Ε.

i-spirit Τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ενημέρωσης ηλεκτρονικών βιβλίων #myDATA

H i-spirit Software, έδωσε μια καινοτόμα λύση στην Ελληνική αγορά (προς το παρόν) με την υβριδική εφαρμογή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης, ηλεκτρονικής τιμολόγησης  και ενημέρωσης #myDATA (ηλεκτρονικών βιβλίων Α.Α.Δ.Ε 

Tα πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι:

Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ

Ε Τι είναι η Ηλεκτρονική διαβίβαση δεδομένων στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε.;

Α Ως «Ηλεκτρονική διαβίβαση δεδομένων στην Α.Α.Δ.Ε.» νοείται η διαβίβαση δεδομένων στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε.

Δείτε εδώ τις 43 συχνότερες ερωτήσεις και απαντήσεις (F.A.Q) από την Α.Α.Δ.Ε 

 

Σελίδες