Το i-spirit είναι ένα καινοτόμο και οικονομικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης

Ηλεκτρονικό τιμολόγιο

Η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης i-spirit, είναι desktop εφαρμογή που εγκαθίσταται στον υπολογιστή, στο lap top ή στο tablet σας προσφέροντάς σας περισσότερη ασφάλεια.  Στην εφαρμογή έχουν ενσωματωθεί όλα τα πλεονεκτήματα των cloud εφαρμογών, όπως η εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον λογιστή σας, η αυτόματη αποθήκευση δεδομένων και η μεταφορά στο tablet ή το laptop σας με ένα click. 

Οι καινοτομίες που σας  προσφέρει το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit ς είναι:

 • Γρήγορη εγκατάσταση (video)
 • Προπαραμετροποιημένα παραστατικά και είδη
 • Συμβατότητα με όλα τα λειτουργικά τα windows από τα xp και έπειτα
 • Αποστολή ηλεκτρονικού τιμολογίου και αυτόματη αρχειοθέτηση του για τα επόμενα 30 χρόνια
 • Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με κάθε μεταβολή στην εφαρμογή
 • Αποστολή πωλήσεων στον λογιστή σας με ένα click
 • Αυτόματη σύνδεση με το μηχάνημα αποδοχής πιστωτικών καρτών, τον φορολογικό μηχανισμό και την ψηφιακή σας υπογραφή (video)
 • Δωρεάν κειμενογράφο και υπολογιστικά φύλλα που είναι συμβατά με το excel και word της microsoft
 • Κανένα κόστος για εργασίες παραμετροποίησης και εκπαίδευσης.
 • Πλήρη εμπορική διαχείριση και στατιστικά 
 • Πλήρη λογιστική διαχείριση για απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία 
 • Δημιουργία εκτυπώσεων και ηλεκτρονικών αρχείων για τις λογιστικές σας υποχρεώσεις (Μ.Υ.Φ, παρακτρατούμενοι φόροι, ΦΠΑ, Περιβαλλοντικό τέλος, τέλος διαμονής) 

Τα αντίγραφα ασφαλείας (backup), δημιουργούνται αυτόματα.

Η αυτόματη διαδικασία αντιγράφων ασφαλείας που σας προσφέρει η εφαρμογή τιμολόγησης i-spirit, σας βγάζει από μπελάδες. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε εξωτερική συσκευή αποθήκευσης δεδομένων ή τον προσωπικό σας χώρο (google drive, one drive, drobox etc). Το λογισμικό i-spirit μετά από κάθε καταχώρηση, δημιουργεί  αυτόματα μοναδικά αντίγραφα ασφαλείας. Συγχρονίζει αυτόματα τα δεδομένα του και κανείς δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει χωρίς την δική σας έγκριση. Παρέχεται η δυνατότητα στον εξουσιοδοτημένο χειριστή, να ανατρέξει και να επαναφέρει προηγούμενο αντίγραφο ασφαλείας. Αν η συσκευή που είναι εγκατεστημένο το λογισμικό, χαλάσει - καταστραφεί ή κλαπεί, ο επιχειρηματίας που έχει τη άδεια χρήσης, μπορεί να ανακτήσει τα δεδομένα του ανά πάσα στιγμή.

Λογιστικές καταστάσεις και αποστολή των πωλήσεων σας στον λογιστή σας με ένα click.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, έδωσε λύση με ένα click, στην επικοινωνία  με τον λογιστή και τον πελάτη σας. Η εφαρμογή σας παρέχει μεμονωμένη ή μαζική αποστολή των παραστατικών που έχετε δημιουργήσει, χωρίς κανένα κόστος μεταφοράς και εκτύπωσης. Το xml για την Μ.Υ.Φ ή η άμεση αποστολή παραστατικών στην Α.Α.Δ.Ε, είναι παιχνιδάκι για την εφαρμογή. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να στείλετε τα δεδομένα πωλήσεων στον λογιστή σας και να ξενοιάσετε από λάθος καταχωρήσεις, απώλεια στοιχείων και πρόστιμα. Υπάρχουν έτοιμες αναφορές ώστε να συνταχθούν οι λογιστικές καταστάσεις σύμφωνα με τα Ελληνικά λογιστικά πρότυπα από την εφαρμογή για απλογραφικά και για διπλογραφικά βιβλία.

Εγγύηση για τις υπηρεσίες του help desk (τηλεφωνική υποστήριξη)

Μπορείτε να μας καλέσετε όσες φορές θέλετε από Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 πμ- 21:00 μμ. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να σας απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας.

Δοκιμάστε το δωρεάν την εφαρμογή πριν προβείτε στην αγορά της 

Σας παρέχουμε την δυνατότητα δοκιμαστικής χρήσης δοκιμής 20 ημερών. Πλοηγειθείτε άφοβα στις λειτουργίες της εφαρμογής και ρωτήστε μας.  Δεν έχει κανένα κόστος.