Τι λένε για το i-spirit | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Τι λένε για το i-spirit

 • Μαξιμος Μπογιατζής

  Εφαρμογή πολύ εύκολη στη χρήση με απόλυτα ολοκληρωμένη τιμολογιακή διαχείριση και εξυπηρετικότατη υποστήριξη. Με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή στο να στήσω τις παραμέτρους ενός προγράμματος τόσο ευέλικτου, βάσει των δικών μου προτιμήσεων και ιδιαιτεροτήτων σαν μηχανικός με τεχνική εταιρία, προστατεύοντας με ταυτόχρονα από τις παγίδες της νομοθεσίας. Τεχνογνωσία, εμπειρία, ευγένια και μέχρι στιγμής συνεχή ανταπόκριση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Μάξιμος Μπογιατζής

  Μηχανικός

 • Συνέδρια

  H εταιρεία μας οργανώνει μεταξυ άλλων  συνέδρια και εκδηλώσεις για εταιρείες. Τα στελέχη μας  είναι στην πρώτη γραμμή,  και  παρέχουν υψηλές υπηρεσίες ώστε να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των πελατών μας.  

  Με το πρόγραμμα ηλεκτρονική τιμολόγησης  i-spirit, διαχειρίζομαι τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις της επιχείρησής μου, με μια ματιά.

  Χρήστος Κωνσταντινίδης 

  Εταίρος της εταιρείας GROWTH

 • Λειτουργικό

  Απλό στη χρήση και γρήγορο στην εγκατάσταση. Επίσης είναι εύκολο στη καταχώρηση ιστορικών στοιχείων. Με κέρδισε η αυτόματη αποστολή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καθώς και η αρχειοθέτηση των μηχανογραφικών παραστατικών που εκδίδω προς τους πελάτες μου.

  Γεράσιμος Ρομποτής
  Φοροτέχνης Λογιστής

 • Απλό

  Είναι πολύ απλό στην εγκατάσταση. Έχει στην ιστοσελίδα του Video ενός λεπτού που λύνουν κάθε απορία. Με το i-spirit είμαι σε θέση να γνωρίζω όλες μου τις απαιτήσεις καθώς και υποχρεώσεις που έχει το γραφείο.

  Ελευθερία Ρόη
  Υπηρεσίες τηλεγραμματείας

 • Οικονομικό

  Στη δύσκολη οικονομική εποχή που διανύουμε είναι σημαντικό να παίρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος. Το i-spirit είναι η καλύτερη επιλογή για τον ελεύθερο επαγγελματία που θέλει να πετύχει αυτό το στόχο . Δεν έχει κανένα κόστος συντήρησης πέρα από την ετήσια ανανέωση.

  Γαζής Ιωάννης Σύμβουλος Επιχειρήσεων