ΕΡΓΑΝΗ Σαρωτής κωδικών QR και ρολόι προσωπικού για την ψηφιακή οργάνωση χρόνου εργασίας | i-spirit
Support 2103009907

ΕΡΓΑΝΗ Σαρωτής κωδικών QR και ρολόι προσωπικού για την ψηφιακή οργάνωση χρόνου εργασίας

Κατηγορία: 

Ο ισχύων νόμος στην Ελλάδα απαιτεί από όλες τις εταιρείες να διαθέτουν και να λειτουργούν ψηφιακό σύστημα διαχείρισης χρόνου εργασίας των εργαζομένων που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με το εθνικό ελληνικό πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, για καταγραφή του ωραρίου εργασίας του εργατικού δυναμικού σε πραγματικό χρόνο. 

ZKBioTime ERGANI, μια λύση που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τους όρους και τις προϋποθέσεις του νόμου ώστε να ενημερώνουν τον διακομιστή του ΕΡΓΑΝΗ με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ο διακομιστής ΕΡΓΑΝΗ απαιτεί μια συγκεκριμένη δομή για τα δεδομένα εγγραφής check-in / check-out των εργαζομένων, η οποία είναι συμβατή με την λύση . Ο πιο συνηθισμένος τύπος διαπιστευτηρίων υπαλλήλου είναι ένας κωδικός QR δημιουργείται από τη εφαρμογή της ελληνικής κυβέρνησης, το Ergani CardScanner. Η λύση μπορεί να διαβάσει και να αποκωδικοποιήσει το QR που δημιουργείται από αυτήν την εφαρμογή.
Επιπλέον, οι επιχειρήσεις ενδέχεται να απαιτήσουν την αποθήκευση και τη διάθεση των δεδομένων για εσωτερική τους χρήση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ZKBioTime ERGANI αποτελεί ιδανική επιλογή για τις Ελληνικές επιχειρήσεις.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ QR ΕΡΓΑΝΗ
Η λύση ZKBio Time ERGANI μπορεί να διαβάζει και να διαχειρίζεται τους κωδικούς QR ERGANI χάρη στις συσκευές αναγνώρισης ZKTeco, οι οποίες είναι σε θέση να επαληθεύσουν δακτυλικό αποτύπωμα,παλάμη, πρόσωπο ή κωδικό QR.

ΣΥΝΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
Οι συμβατές συσκευές ZKTeco ανταποκρίνονται ακριβώς στις απαιτήσεις του ΠΣ Εργάνη. Από τις πιο προηγμένες και ευέλικτες συσκευές όπως το ZPad Plus μέχρι τα απλά συστήματα ωρομέτρησης και παρακολούθησης όπως το IN-05A.Η εφαρμογή ZKBio Time ERGANI διευκολύνει τις εταιρείες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νόμου περί ελέγχου χρόνου εργασίας που θεσπίστηκε στην Ελλάδα το 2022. Για εταιρείες που θέλουν να εμβαθύνουν περισσότερο στην διαχείριση του χρόνου και του ωραρίου απασχόλησης, η ZKTeco αναπτύσσει πιο προηγμένα συστήματα ελέγχου χρόνου γύρω από τη βασική λύση.Το ZKBio Time ERGANI εφόσον εγκατασταθεί ο εργοδότης ή το τμήμα προσωπικού θα διαμορφώσει του συστήμα ωρομέτρησης σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος 

Psifiaki organosi tou xronou ergasias ergani