Αυτό το event το χρειάζεσαι! SAMSUNG & i-spirit θα σου πουν όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ψηφιακές συναλλαγές στην myDATA ! | i-spirit
Support 2103009907

Αυτό το event το χρειάζεσαι! SAMSUNG & i-spirit θα σου πουν όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ψηφιακές συναλλαγές στην myDATA !

Κατηγορία: 

Είσαι λογιστής; Έχεις επιχείρηση και θες να είσαι ενημερωμένος για τις εξελίξεις που αφορούν τα λογιστικά σου; 

Τότε χρειάζεσαι περισσότερο από όσο φαντάζεσαι να συμμετάσχεις στο  event  που συνδιοργανώνουν η  SAMSUNG και η i-spirit Software «Ψηφιακή Μετάβαση για Λογιστές & Επιχειρήσεις, Προκλήσεις και Ευκαιρίες» που περιλαμβάνει και Δωρεάν Πανελλαδικό Σεμινάριο για την myDATA υπό την αιγίδα του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών με Θέμα : «Πως θα διαβιβάζονται, οι νέες ψηφιακές συναλλαγές που προστέθηκαν στην myDATA τα παραστατικά Ηλεκτρονικών Εισπράξεων και Ηλεκτρονικής Διακίνησης».

Πότε;  20η Μαΐου 2024, στις 17:00. 

Που; Στο ξενοδοχείο Wyndham (Αν είσαι μακριά, το παρακολουθείς και διαδικτυακά)

Και επειδή η  SAMSUNG και η i-spirit ξέρουν πως να βγαίνεις πάντα κερδισμένος, πέρα από γνώση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος στην κλήρωση και να κερδίσουν σχετικά δώρα και θα λάβουν  βεβαίωση συμμετοχής  από τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών.

Μην χάνεις χρόνο! Μπες ΕΔΩ ενημερώσου και κλείσε την θέση.