Ενημέρωση σε λογιστές και επιχειρήσεις από το M.B.C για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και τη μείωση του κόστους στις επιχειρήσεις | i-spirit
Support 2103009907

Ενημέρωση σε λογιστές και επιχειρήσεις από το M.B.C για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και τη μείωση του κόστους στις επιχειρήσεις

Κατηγορία: 

Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2018 στις 6:00 στο M.B.C center, έγινε ενημέρωση  με θέμα : «Τρόποι να γλυτώσεις χρήματα στην επιχείρηση σου».

O κύριος Μίαρης Θρασύβουλος (Οικοδεσπότης του M.B.C), ενημέρωσε το κοινό για την οικονομία κλίμακος που μπορείς να κάνεις με την χρήση του business center και τις παροχές που προσφέρει το Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών. 

Ο κύριος Αμπελιώτης Ευάγγελος έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τους φορολογικούς ελέγχους και την προσοχή που πρέπει να δίνουν οι επιχειρηματίες και ειδικά οι νέοι. 

Ο  κύριος Σπυρόπουλος Νικόλαος ενημέρωσε τους καλεσμένους για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και τις παροχές που προσφέρει η εφαρμογή i-spirit σε λογιστές και επιχειρήσεις.

Τα συμπεράσματα που βγάλαμε από την πολύ χρήσιμη εκδήλωση είναι πολλά. Η περίληψη όμως είναι μία:

«H τεχνολογία είναι απαραίτητη για την επιβίωση της επιχείρησης σας».

Με την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit, μπορείς να διαχειριστείς τα οικονομικά και τα λογιστικά σου με ασφάλεια. Το πρόγραμμα σε προστατεύει από λάθη και φορολογικές παγίδες και είναι απαραίτητο στην επιχείρηση, στο λογιστή και στο γραφείο σου.

Η ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής, έλαβε σοβαρά υπόψιν τις οικονομικές δυσκολίες της αγοράς και προτείνει στις επιχειρήσεις δύο εκδόσεις: 

  1. i-spirit sales (s-gsis) με 199€/έτος  (Ηλεκτρονική τιμολόγηση με πλήρη διαχείριση πωλήσεων,  βιβλίο εσόδων) 
  2. i-spirit business με 399€/έτος  (Ηλεκτρονική τιμολόγηση  με πλήρη εμπορική, οικονομική και λογιστική διαχείριση για απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία) 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι για όλες τις εκδόσεις δεν υπάρχει κανένα κόστος για εγκατάσταση, παραμετροποίηση και εκπαίδευση εντός του έτους.

Όσοι κάνουν χρήση της εφαρμογής i-spirit, έχουν επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ τα λογιστικά φύλλα και τον κειμενογράφο της εφαρμογής, απόλυτα συμβατά με το word και το excel της microsoft.

 

i-spirit

Think digital

ηλεκτρονική τιμολόγηση, εμπορική διαχείριση, προγραμμα τιμολόγησης, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ,ILEKTRONIKI TIMOLOGISI, ηλεκτρονικη τιμολογηση δωρεαν,