Ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός που θα «βάζει χέρι» μόνο η Γ.Γ.Π.Σ και θα συνδέεται με τις πωλήσεις των Μ.Μ.Επιχειρήσεων. | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός που θα «βάζει χέρι» μόνο η Γ.Γ.Π.Σ και θα συνδέεται με τις πωλήσεις των Μ.Μ.Επιχειρήσεων.

Στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων του ηλεκτρονικού κράτους που είναι η διασύνδεση και η διασταύρωση των πωλήσεων προστέθηκε ο «ειδικός τραπεζικός λογαριασμός μικρομεσαίων επιχειρήσεων»
Μ.Υ.Φ, λιανικές πωλήσεις και είσπραξη από χρεωστική ή πιστωτική κάρτα έρχονται να δώσουν χώρο μόνο σε σοβαρούς επιχειρηματίες και να αποσύρουν τους «κομπογιαννίτες» από την Ελληνική αγορά.
Ο «ειδικός τραπεζικός λογαριασμός» έρχεται να δώσει λύση στην επιχείρηση από τις κατασχέσεις αλλά και στο πολίτη όσον αφορά τις δαπάνες και το μάζεμα αποδείξεων. Στα πλαίσια της οργάνωσης και της ψηφιοποίησης του κράτους περιλαμβάνεται και τη σύνδεση του Α.Φ.Μ με τον Α.Μ.Κ.Α και τον Α.Δ.Τ. Αυτή ήταν μια σοβαρή πρόταση που είχε κάνει παλαιότερα η Π.Ο.Φ.Ε.Ε
Το κράτος θα έχει την δυνατότητα on-line πλέον να βλέπει τα έσοδα του όσον αφορά τις λιανικές με τη διασύνδεση ή καταχώρηση των αποδείξεων πώλησης και υπηρεσιών, η επιχείρηση δεν θα «φοβάται» να της κατασχέσει η τράπεζα τα χρήματα, και ο Φ.Π.Α θα παρακρατείται που σημαίνει πως θα μπορεί να πληρωθεί.
Έτσι θα γυρίσουμε σε πραγματική οικονομία από την «πλασματική».
Ο πολίτης θα κερδίζει την φοροαπαλλαγή του πλέον ηλεκτρονικά.
Η εμπορική διαχείριση i-spirit είναι G.s.i.s ready.
Ο επιχειρηματίας που την χρησιμοποιεί μπορεί όχι μόνο να αποστείλει ηλεκτρονικά τα παραστατικά του μέσα από το πρόγραμμα, αλλά και να διατηρεί ηλεκτρονικά το αρχείο των τιμολογίων του. Επίσης η δυνατότητα της ηλεκτρονικής αποστολής ευνοεί και το λογιστικό γραφείο που τον παρακολουθεί.
Λειτουργεί σαν ένα pos.
Το κόστος κτίσης και συντήρησης είναι ελάχιστο και ξεκινάει από 149€.
Η επιστημονική μας ομάδα εγγυάται ότι δεν θα χρειαστεί ο επιχειρηματίας κανένα άλλο έξοδο μέσα στο έτος για την συντήρηση του.
Το i-spirit είναι το μόνο λογισμικό εμπορικής διαχείρισης που εγγράφως δεσμεύεται για το «κλειδωμένο κόστος»
Το λογισμικό εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας και δεν είναι cloud.
Ο χρόνος εγκατάστασης και παραμετροποίησης του, είναι μόλις 4 λεπτά.
Το ηλεκτρονικό τιμολόγιο ή η απόδειξη λιανικών συναλλαγών που εκδίδεται από την εμπορική διαχείριση i-spirit μπορεί να παραμείνει 25 χρόνια αποθηκευμένο στους ασφαλείς servres της amazon. Έτσι ο συναλλασσόμενος ή ο λογιστής έχει τη δυνατότητα να το ανακαλέσει ανά πάσα στιγμή.

Η αποστολή των πωλήσεων στη Γ.Γ.Π.Σ γίνεται με ασφάλεια. Η εμπορική διαχείριση δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ελέγξει το αρχείο xml πριν το αποστείλει και να το οριστικοποιήσει εφ' όσον το συμφωνήσει.
Αυτή η δυνατότητα εξυπηρετεί επίσης το λογιστή και το λογιστικό γραφείο διότι οι πωλήσεις των πελατών τους, βρίσκονται σε μια πηγή, δεν μπορούν να αλλοιωθούν ή διαγραφούν και έτσι διασφαλίζονται όλα τα μέρη (Εκδότης - λήπτης - λογιστής).
Η εμπορική διαχείριση και ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, δεν είναι ακόμα ένα πρόγραμμα που προστίθεται στο λογιστή αλλά μια οικονομική και εμπορική διαχείριση που διασυνδέεται με τις περισσότερες επώνυμες λογιστικές σουίτες της αγοράς που χρησιμοποιούν οι λογιστές.

Ρωτήστε το λογιστή σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ i-spirit, ilektroniki timologisi, invoice free,λογιστικα γραφεια,