Απλοποίηση των εργασιών στην πλατφόρμα myDATA με διάθεση δωρεάν λογισμικού δωρεάν εκπαίδευσης και αυτοματισμούς στους συνεργάτες λογιστές | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Απλοποίηση των εργασιών στην πλατφόρμα myDATA με διάθεση δωρεάν λογισμικού δωρεάν εκπαίδευσης και αυτοματισμούς στους συνεργάτες λογιστές

Κατηγορία: 

Η i-spirit Software ως αρωγός στον αναμενόμενο και μη αναστρέψιμο ψηφιακό μετασχηματισμό, θεώρησε από την πρώτη στιγμή τον λογιστή και το λογιστικό γραφείο  βασικό της συνεργάτη.

Μαζί με την  « επανάσταση της πλατφόρμας » εν μέσω πανδημίας που πρόσθεσε δουλειά στα λογιστικά γραφεία, η Ελλάδα εκπλήρωσε και μια Πανευρωπαϊκή της υποχρέωση, με την εφαρμογή της myDATA.   

H πολυπλοκότητα της myDATA και η θέση της i-spirit. 

   H myDATA, από την πρώτη στιγμή ύπαρξής της, εμφάνισε μια πολυπλοκότητα που τρόμαξε τον λογιστικό και τον επιχειρηματικό κόσμο. Η i-spirit Software προσπάθησε να μειώσει την πολυπλοκότητα αυτή με τις παρακάτω δράσεις:

  • Δωρεάν εκπαίδευση σε λογιστικά γραφεία και λογιστές με Πανελλαδικά Σεμινάρια (μέσα από φορείς αλλά και ιδιωτικά). 
  • Δωρεάν διάθεση της εφαρμογής στα λογιστικά γραφεία μέσα από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος  (Από εδώ μπορείτε να αιτηθείτε την δωρεάν χρήση της εφαρμογής μέσω του Οικονομικού Επιμελητηρίου).
  • Δωρεάν υπηρεσίες υποστήριξης myDATA στα λογιστικά γραφεία που οι πελάτες τους κάνουν χρήση την εφαρμογή i-spirit. 
  • Δωρεάν εγκατάσταση - προσαρμογή - εκπαίδευση και πλήρη υποστήριξη στις οντότητες που κάνουν χρήση την εφαρμογή, από το help desk της i-spirit Software χωρίς να επιβαρύνουμε τον χρόνο του λογιστικού γραφείου.
  • Απαγόρευσης έκδοσης παραστατικού που δεν πληροί τις προδιαγραφές διαβίβασης .
  • Απαγόρευση διαγραφής ή μεταβολής οριστικοποιημένου – διαβιβασμένου παραστατικού. Η εφαρμογή επιτρέπει εφόσον οριστικοποιηθεί  το παραστατικό, ,την ακύρωση ή την πίστωσή του,  με στόχο να διευκολύνει :
    • τον λογιστικό έλεγχο και τις μεταχρονολογημένες διορθώσεις   
    • την προστασία της οντότητας από μελλοντικά πρόστιμα.
    • Την προστασία του λήπτη και του λογιστή του από αλλαγές σε οριστικοποιημένα παραστατικά
  • Ειδικούς αυτοματισμούς στην εφαρμογή για τον λογιστή (με το  αποστολή στον λογιστή) ώστε να κερδίζει παραγωγικό χρόνο το λογιστικό γραφείο για τις οντότητες που έχουν απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία. 
  • Συγγραφή και διάθεση του βιβλίου «myDATA Λογιστής και επιχείρηση» από τον cofounder της εταιρείας κο  Νικόλαο Σπυρόπουλο, ο οποίος κατέθεσε όλες τις γνώσεις του ως προγραμματιστής και αναλυτής με στόχο να βοηθήσει με την πρώτη έκδοση να γίνει κατανοητή όλη η διαδικασία της myDATA και οι βασικές αρχές για τις εγγραφές διαβίβασης. Εδώ θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε και τον συν-συγγραφέα κο Μιχάλη Πόλυγγερ Οικονομολόγο Λογιστή Φοροτεχνικό ο οποίος κατάθεσε από πλευράς του τις λογιστικές του γνώσεις και το βιβλίο γνώρισε τεράστια επιτυχία.

 

Επόμενες δράσεις της εταιρείας με στόχο την διευκόλυνση των λογιστών για την myDATA:

  • ΔΩΡΕΑΝ διάθεση σε Απλογραφικά & διπλογραφικά βιβλία myDATA για λογιστικά γραφεία. Η i-spirit Software θα ακολουθήσει το Αγγλικό μοντέλο και θα προσφέρει την εφαρμογή i-spirit Accounting easy myData ΔΩΡΕΑΝ και με πλήρη υποστήριξη στους συνεργαζόμενους λογιστές και  λογιστικά γραφεία.  
  • Διανομή (asap) της δεύτερη έκδοσης  «myDATA Λογιστής και επιχείρηση» με το επιπρόσθετο ηλεκτρονικό αρχείο εκμάθησης εγγραφών για την αντιμετώπιση των νέων θεμάτων αλλά και επίλυση αποριών για την διαβίβαση στην πλατφόρμα κατά την έκδοση παραστατικών.
  • Διατήρηση των ίδιων τιμών για όλο το 2023 της εφαρμογής ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit που ξεκινούν από 6,5€/μήνα με πλήρη υποστήριξη,  για τον τελικό  πελάτη -οντότητα.

Η τελική και γενναία ανοχή που δόθηκε στα πρόστιμα μη διαβίβασης  είναι μια ευκαιρία ώστε να μηχανογραφηθούν οι επιχειρήσεις χωρίς κυρώσεις. Η i-spirit Software είναι στην διάθεση των συνεργατών λογιστών προσφέροντας καθολική υποστήριξη για την myDATA και στον ψηφιακό μετασχηματισμό.  

Η i-spirit Software γνωρίζοντας αυτήν την υποχρέωση από το 2009, είχε δημιουργήσει το λογισμικό i-spirit και το 2015  ;ξεκίνησε η διάθεση της εφαρμογή  στην Ελλάδα,  ως ένα καινοτόμο, ασφαλές και οικονομικό πρόγραμμα με ειδικούς αυτοματισμούς που εξυπηρετούν την οντότητα και τον συνεργάτη λογιστή - λογιστικό γραφείο, με προσιτή τιμή για τον τελικό πελάτη.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να γίνει συνεργάτης λογιστής από εδώ.

i-spirit Team 

 

i-spirit Software