Υποστήριξη 210-3009907, 210-6777122
Υποστήριξη 210-3009907, 210-6777122

News

Δεν χάνω ποτέ την πρόσβαση στα αρχεία, τα βιβλία και τα παραστατικά μου, μου αν δεν ανανεώσω την συνδρομή μου στην εφαρμογή i-spirit

Λαμβάνοντας υπόψιν την Ελληνική νομοθεσία που υποχρεώνει την επιχείρηση να τηρεί το φυσικό της αρχείο για 15 έτη, η i-spirit Software σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ανανεώσετε την χρήση της εφαρμογής: 

Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. πως λειτουργούν

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Το video μπορεί να σας δώσει απαντήσεις για την μεγάλη αλλαγή των ηλεκτρονικών βιβλίων που έρχεται σε λίγες ημέρες και αφορά όλες τις επιχειρήσεις εκτός από τους αγρότες. 

Δελτίο τύπου Υπουργού Οικονομικών για την υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση και τα ηλεκτρονικά βιβλία

#myDATA που σημαίνει:  my Digital Accounting and Tax Application

Ονομάζεται η νέα ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με την οποία η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Οι εμπορικές και λογιστικές εφαρμογές, οι ταμειακές μηχανές και οι φορολογικοί μηχανισμοί θα ενημερώνουν αυτόματα την πλατφόρμα  myDATA 

 Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε 

Μόνο με 149€ και σε λιγότερο από 5 λεπτά, μπορείς να αποκτήσεις το πρόγραμμα για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και τα ηλεκτρονικά βιβλία i-spirit

Στο κόστος των 149€ περιλαμβάνεται η εγκατάσταση, η αρχικοποίηση, η απομακρυσμένη εκπαίδευση και η πλήρη υποστήριξη (αναβαθμίσεις και τηλεφωνική υποστήριξη) για ένα έτος.

H i-spirit #Software, δεν πρόκειται να διακόψει την πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησής σας και στις αναβαθμίσεις, ακόμα και να μην ανανεώσετε την συνδρομή σας.

Δείτε το ποσοστό είσπραξης των τιμολογίων σας από την ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit και πολλές άλλες πληροφορίες

Με μια ματιά μπορείτε να δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα ηλεκτρονικά ή εκτυπωμένα τιμολόγια που έχετε εκδώσει και αποστείλει στους πελάτες σας. 

Στον browser των παραστατικών προστέθηκαν οι στήλες :

1. ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΟ % 

Η στήλη εμφανίζει το ποσοστό που έχουμε εισπράξει για το συγκεκριμένο παραστατικό (ηλεκτρονικό τιμολόγιο ή απόδειξη λιανικών συναλλαγών) με μπάρα και % 

2. ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ 

Epopsis σύνοψης τιμολογίων και ηλεκτρονικά βιβλία είναι οι νέες έννοιες για λογιστές και επιχειρήσεις

Με το 2018 φεύγει η Μ.Υ.Φ και η υποχρέωση τήρησης των απλογραφικών (βιβλίο εσόδων εξόδων) και με το 2019 έρχεται το ηλεκτρονικό τιμολόγιο και το βιβλίο απεικόνισης σύνοψης ηλεκτρονικών συναλλαγών. 

Υπόχρεες οντότητες στην ηλεκτρονική διαβίβαση λογιστικών αρχείων είναι όλες και ανεξαρτήτως μεγέθους και τρόπου έκδοσης και τήρησης λογιστικών αρχείων.

Οι τρόποι αποστολής των λογιστικών αρχείων κατά την ηλεκτρονική διαβίβαση είναι:

Σελίδες