Υποστήριξη 210-3009907, 210-6777122
Υποστήριξη 210-3009907, 210-6777122

News

Ενημέρωση της Α.Α.Δ.Ε σε πραγματικό χρόνο από όλες τις λιανικές συναλλαγές μέσω των φορολογικών μηχανισμών και Φ.Τ.Μ Φ.Ε.Κ 317 /06/02/2020.

Η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο από τις ταμειακές μηχανές και τους φορολογικούς μηχανισμούς προσδιορίζονται στις συμπληρωματικές τεχνικές προδιαγραφές που  αναφέρει το Φ.Ε.Κ 317/06/02/2020.

Μετά την δημοσίευση του Φ.Ε.Κ,  κλείνει και ο κύκλος που σηματοδοτεί το τέλος των χειρόγραφων βιβλίων και παραστατικών (Αποδείξεις και τιμολόγια).

Τα βιβλία εσόδων εξόδων καταργούνται εντός του 2020.

Τεχνικές προδιαγραφές πρωτοκόλλου επικοινωνίας και κρυπτογράφησης για την διαβίβαση δεδομένων στο πληροφοριακό σύστημα των Φ.Η.Μ. στην Α.Α.Δ.Ε από τις εφαρμογές

Η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο από τις ταμειακές μηχανές και τους φορολογικούς μηχανισμούς προσδιορίζονται στις συμπληρωματικές τεχνικές προδιαγραφές που  αναφέρει το Φ.Ε.Κ 317/06/02/2020.

Μετά την χθεσινή δημοσίευση του Φ.Ε.Κ,  κλείνει και ο κύκλος που σηματοδοτεί το τέλος των χειρόγραφων βιβλίων και παραστατικών (Αποδείξεις και τιμολόγια).

Τα βιβλία εσόδων εξόδων καταργούνται εντός του 2020.

Ηλεκτρονικά βιβλία #myDATA και e-λογιστήριο επίκαιρο Σεμινάριο από τον Σ.Ο.Λ.Ν.Θ στις 6 Δεκεμβρίου 2019

Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης διοργανώνει επίκαιρο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

με θέμα: e-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Εισηγητές:

Καλαμαράς Νικόλαος

κ.Καλαμαράς Νικόλαος, Λογιστής-Φοροτεχνικός Α' τάξης, Φορολογικός Σύμβουλος Εισηγητής σεμιναρίων

ηλεκτρονικά βιβλία

Δεν χάνω ποτέ την πρόσβαση στα αρχεία, τα βιβλία και τα παραστατικά μου, μου αν δεν ανανεώσω την συνδρομή μου στην εφαρμογή i-spirit

Λαμβάνοντας υπόψιν την Ελληνική νομοθεσία που υποχρεώνει την επιχείρηση να τηρεί το φυσικό της αρχείο για 15 έτη, η i-spirit Software σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ανανεώσετε την χρήση της εφαρμογής: 

Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. πως λειτουργούν

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Το video μπορεί να σας δώσει απαντήσεις για την μεγάλη αλλαγή των ηλεκτρονικών βιβλίων που έρχεται σε λίγες ημέρες και αφορά όλες τις επιχειρήσεις εκτός από τους αγρότες. 

Δελτίο τύπου Υπουργού Οικονομικών για την υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση και τα ηλεκτρονικά βιβλία

#myDATA που σημαίνει:  my Digital Accounting and Tax Application

Ονομάζεται η νέα ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με την οποία η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Οι εμπορικές και λογιστικές εφαρμογές, οι ταμειακές μηχανές και οι φορολογικοί μηχανισμοί θα ενημερώνουν αυτόματα την πλατφόρμα  myDATA 

 Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε 

Μόνο με 149€ και σε λιγότερο από 5 λεπτά, μπορείς να αποκτήσεις το πρόγραμμα για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και τα ηλεκτρονικά βιβλία i-spirit

Στο κόστος των 149€ περιλαμβάνεται η εγκατάσταση, η αρχικοποίηση, η απομακρυσμένη εκπαίδευση και η πλήρη υποστήριξη (αναβαθμίσεις και τηλεφωνική υποστήριξη) για ένα έτος.

H i-spirit #Software, δεν πρόκειται να διακόψει την πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησής σας και στις αναβαθμίσεις, ακόμα και να μην ανανεώσετε την συνδρομή σας.

Σελίδες