Δωρεάν tablet, laptop και internet, σε 290.000 δικαιούχους περίπου | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Δωρεάν tablet, laptop και internet, σε 290.000 δικαιούχους περίπου

Μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ που καθορίζει τις λεπτομέρειες υλοποίησης του προγράμματος επιδότησης 290.000 δικαιούχων προκειμένου να αποκτήσουν φθηνό laptop ή tablet και φθηνότερη ή ακόμη και δωρεάν σύνδεση στο internet, τόσο οι ιδιωτικές εταιρείες όσο και οι φορείς του δημοσίου έχουν πατήσει… γκάζι για να ενεργοποιήσουν το πρόγραμμα το ταχύτερο δυνατό.
Το ερώτημα των περίπου 290.000 δικαιούχων, οι οποίοι περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τα voucher τα οποία στη συνέχεια θα ανταλλάξουν με tablet, laptop, τη σύνδεση στο διαδίκτυο και τη παροχή εκπαίδευσης, έως και τον Οκτώβριο του 2015.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εταιρείες είναι έτοιμες να ανακοινώσουν τα μοντέλα και τις παροχές που θα προσφέρουν στους δικαιούχους.
Οι πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι είναι οι εξής:
Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της δράσης (σ.σ το URL θα ανακοινωθεί προσεχώς) μέσα από την οποία θα μπορεί να διαπιστώσει αν είναι επιλέξιμος . Απαραίτητη για την πρόσβαση στην ιστοσελίδα θα είναι η χρήση των κωδικών πρόσβασης στο Taxis.
Μέσα από την εφαρμογή, ο δικαιούχος θα μπορεί να εντοπίζει τον μοναδικό κωδικό του κουπονιού που του αντιστοιχεί και να τον τυπώνει.
Εναλλακτικά, θα μπορεί να το λάβει στο e-mail ή στο κινητό του.
Το επόμενο βήμα θα είναι να επισκεφτεί και πάλι την ιστοσελίδα της δράσης προκειμένου να εντοπίσει κατάστημα ενός εκ των παρόχων.
Η επιλογή του παρόχου ανήκει στον ενδιαφερόμενο, ο οποίος θα κρίνει ανάλογα με τις προσφορές που θα ανακοινώσει η κάθε εταιρεία το ποια θα επιλέξει.
Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι:
το προσωπικό του κουπόνι και η αστυνομική του ταυτότητα.
Αφού γίνει η επιλογή από τον ενδιαφερόμενο για το laptop ή το tablet και τη σύνδεση στο internet, μένει μόνο η υπογραφή των δικαιολογητικών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Το λογισμικό i-spirit στην επόμενη έκδοσή του που θα σας δοθεί και αυτή στις αρχές του 2015, θα έχει προσαρμόσει λειτουργίες touch για να προσφέρει ευκολότερο χειρισμό για όσους από εσάς επιλέξουν το tablet αλλά παράλληλα θα υπάρχει και η κλασική επιλογή για όσους επιλέξουν τo laptop.

Το i-spirit και η ηλεκτρονική τιμολόγηση σε σχέση με την δωρεάν χορήγηση tablet και laptops