Φθηνότερο λογισμικό για ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες παροχής υπηρεσιών | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Φθηνότερο λογισμικό για ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες παροχής υπηρεσιών

Η επιστημονική ομάδα του i-spirit, σεβόμενη τα νέα οικονομικά δεδομένα, δημιούργησε ένα νέο σύγχρονο λογισμικό. Στόχος της, η καταπολέμηση του γραφειοκρατικού φόρτου του λογιστή, η εύκολη πρόσβαση στη παρακολούθηση των δεδομένων της επιχείρησης και η δυνατότητα του επιχειρηματία να έχει ανά πάσα στιγμή την εικόνα των οικονομικών του συναλλαγών. Παράλληλα καταργήσαμε το κόστος απόκτησης του λογισμικού, και μειώσαμε το κόστος συντήρησης στο ελάχιστο δυνατό.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης για ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες παροχής υπηρεσιών με ελάχιστο κόστος.
Το i-spirit:
• Καταργεί την εκτύπωση των παραστατικών με την ηλεκτρονική τους αποστολή,
• απαλλάσσει το λογιστή από τη συλλογή των χειρόγραφων δεδομένων, και την επανακαταχώρηση των παραστατικών καθώς συνεργάζεται με όλα τα σύγχρονα λογιστικά πακέτα,
• μηδενίζει τη πιθανότητα λάθους εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα στον οικονομικό διαχειριστή.
• Δίνει στον επιχειρηματία άμεση πρόσβαση στη παρακολούθηση της οικονομικής διαχείρισης και τη πρόοδο της εταιρείας του.
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας του νέου προγράμματος, η ομάδα του i-spirit παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής του νέου λογισμικού για 20 ημέρες με τη πλήρη υποστήριξη των τεχνικών και οικονομικών μας συμβούλων.
Με ένα κλικ στη διεύθυνση www.i-spirit.gr βρισκόμαστε δίπλα σας, αρωγοί στη δύσκολη καθημερινότητα.