Η απαίτηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου στη Γενική Γραμματέα Εσόδων | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Η απαίτηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου στη Γενική Γραμματέα Εσόδων

Ανέκρουσε πρύμναν το οικονομικό επιμελητήριο Ελλάδος στις μέχρι τώρα διεκδικήσεις ενάντια στις αποφάσεις της κυβέρνησης για πλήρη μηχανοργάνωση και διασύνδεση των εταιρειών με το δημόσιο.
Όπως προκύπτει από την τελευταία συνάντηση που είχαν τα μέλη του προεδρείου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου. τα αιτήματα δεν αφορούν πλέον ούτε στην κατάργηση της ΜΥΦ ούτε σε αλλαγές για τα Ε.ΛΠ.
Τα μόνα όχι που είπαν αφορούν στην αύξηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ, 6,5%, στην κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ για τις απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές και στις προς το χειρότερο αλλαγές που αναμένονται από μέρα σε μέρα στο θέμα της ρύθμισης των 100 δόσεων.
Κατόπιν αυτών, ΜΥΦ και ΕΛΠ φαίνεται να προσχωρούν κανονικά και να μπαίνουν σε ισχύ και στη ζωή μας με τον νέο χρόνο. Αυτό καθιστά αναγκαίο πλέον ένα μηχανογραφικό – λογιστικό πρόγραμμα που να μπορεί να διαχειριστεί τις νέες αυξημένες υποχρεώσεις τόσο των οικονομικών διαχειριστών όσο και των ιδιοκτητών των εταιρειών.
Και για να ευλογούμε τα γένια μας, ένα τέτοιο λογισμικό είναι το δικό μας i-spirit που λύνει τα χέρια των υπόχρεων σε ΜΥΦ και ΕΛΠ αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες και μηδενίζοντας το περιθώριο λάθους.
Με ένα κλικ στο www.i-spirit.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για το νέο λογισμικό αλλά και να το δοκιμάσετε ώστε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τα πλεονεκτήματα του.