Η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit, δίνει λύση στα λογιστικά γραφεία

Κατηγορία: 

Κερδίστε χρόνο και απαλλαγείτε από τις περιπέτειες της καταχώρησης.  ilektroniki_timologisi_gia_logistes

Η εφαρμογή i-spirit, δίνει την λύση στο λογιστικό σας γραφείο και στους πελάτες σας.  Οι πελάτες σας εκδίδουν τα τιμολόγια και τις αποδείξεις τους, μέσω της ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit. 

H εφαρμογή έχει ενσωματώσει το πλήκτροαποστολή τιμολογίων στον λογιστή από το i-spirit.  Μόλις ο  πελάτης σας το επιλεξει, σας έρχεται απευθείας ενημέρωση, ότι σας έστειλε τα δεδομένα του. Το λογιστικό σας γραφείο δεν θα χάσει χρόνο για την επανακαταχώρηση των  πωλήσεων του.  Παράλληλα θα εξαλείψετε την πιθανότητα μιας λάθους καταχώρησης και δεν θα χάσετε πολύτιμο  χρόνο για την παραλαβή των χειρόγραφων παραστατικών του.

Από την εφαρμογή μπορείτε να εκτυπώσετε και να αποθηκεύσετε το βιβλίο εσόδων για τα απλογραφικά βιβλία, ή να εισάγετε τα άρθρα των διπλογραφικών του πελάτη σας, στην λογιστική σας διαχείριση με ένα click.

Σας παρέχει την δυνατότητα ναα εμημερωθείτε αυτόματα για τον Φ.Π.Α των πωλήσεων,  τους παρακρατούμενους φόρους και τα τέλη προς απόδοση (περιβαλλοντικό και διαμονής).

Μπορείτε να ανεβάσετε απευθείας την Μ.Υ.Φ πωλήσεων των πελατών σας, με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι σίγουρα σωστή εφόσον  ο πελάτης σας έχει εκδώσει τα τιμολόγια του μέσα από την εμπορική διαχείριση i-spirit. 

Ξεχάστε τα πρόστιμα από την ανασφάλεια της λάθος ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ. 

Μπορείτε να εκδώσετε και εσείς τα δικά σας τιμολόγια και τις αποδείξεις σας από την ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit για το λογιστικό σας γραφείο. Σας καλύπτει πλήρως για τα απλογραφικά και σύντομα θα είμαστε κοντά σας για τα διπλογραφικά και τα λογιστικά φύλλα (Ε3, δηλώσεις κοκ).  

Γίνετε και εσείς συνεργάτης από εδώ και απολαύστε τα μοναδικά προνόμια που σας παρέχουμε με την καινοτόμα εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit.

προγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης,λογιστικά γραφεία