Κοινωνική προσφορά από το καινοτόμο startup i-spirit. Δωρεάν για 6 μήνες το νέο λογισμικό πρόγραμμα εμπορικής & οικονομικής διαχείρισης | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Κοινωνική προσφορά από το καινοτόμο startup i-spirit. Δωρεάν για 6 μήνες το νέο λογισμικό πρόγραμμα εμπορικής & οικονομικής διαχείρισης

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον της Ευρώπης για τους νέους Έλληνες, τις νέες ιδέες τους καθώς και τις start up εταιρείες που δημιουργούνται το τελευταίο διάστημα. Στο πλαίσιο αυτό είναι και η πρωτοβουλία της πρεσβείας της Ολλανδίας να "φιλοξενήσει στην έδρα της στο Καλλιμάρμαρο, 45 νεοφυείς επιχειρήσεις προκειμένου να συνδράμει με know How αλλά και επαφές με «μέντορες» του εξωτερικού τις προσπάθειες των νέων Ελλήνων".
Στην ιδια λογική βαδίζει και η επιστημονική ομάδα του i-spirit με το πρόγραμμα «απο νέους για νέους». Το σύγχρονο λογισμικό ηλεκτρονικής τιμολόγησης δίνεται δωρεάν για 6 μήνες σε όλους τους νέους μέχρι 30 ετών που ξεκινούν την δική τους επαγγελματική δραστηριότητα.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης για ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες παροχής υπηρεσιών. Με το i-spirit:
• Αυτοματοποιείται ο υπολογισμός, έλεγχος και αποστολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων (μηνιαία και τριμηνιαία ΜΥΦ) στη Γενική Γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων.
• Αυτοματοποιείται το ειδικό καθεστώς ΦΠΑ ώστε να μην αποδίδεται αν δεν έχει εισπραχθεί.
• Καταργείται η εκτύπωση των παραστατικών με την ηλεκτρονική αποστολή τους στους πελάτες στον λογιστή και την τράπεζα με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου και τη μείωση του κόστους αποστολής.
• Απαλλάσσεται ο λογιστής από τη συλλογή των χειρόγραφων δεδομένων, και την επανακαταχώρηση των παραστατικών
• Μηδενίζεται το ενδεχόμενο να χαθούν τιμολόγια με την οριστικοποίηση των παραστατικών
• Διασφαλίζει τα οικονομικά δεδομένα σας καθώς το i-spirit είναι λογισμικό που εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας, ΔΕΝ μεταφέρει τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο και δίνει πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένους χειριστές που εσείς επιλέγετε.
Με ένα "κλικ" στο www.i-spirit.gr και ένα αντίγραφο έναρξης της εταιρείας, σας στέλνουμε δωρεάν τους κωδικούς.

t-is- a- business-management-program-professionals-service-providers-1spirit-Automate-calculation-control-transmission-summary-statements-onthly-quarterly-gsis-MYF-General-Secretariat-information-systems-Automates-VAT-regime-assigned-collected-Deleted-printing-documents-electronic-transmission-customers-accountant-bank-saving-time-reducing-shipping-costs-exempt-accountant
ifrs-logistikaprotypa-ika-espa-gsis-doy-rythmisi-dikaiologitika-erp-crm-startup-ilektronikotimologio-accounting-invoice-myf-aposolimyf-aftomatiapostolimyf-programma-timologiera-timologisi-esodaexoda-epsilnnet-dorean-free-software-invoicefree-tsipras-ekloges-dimoskopisi2014-forologika-apalages-fpa-fmy-oikonomia-espa-epimelitirio-kfas-38b-protimologio-ifrs-dlp-elp-protypa, logistika, ellinika, ika, ilektroniko, timologio, timologiera