Οικονομικότερος τιμοκατάλογος για το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit. | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Οικονομικότερος τιμοκατάλογος για το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit.

Η Ελληνική επιστημονική ομάδα του λογισμικού τιμολόγησης i-spirit, στέκεται για ακόμα μια φορά δίπλα στις Ελληνικές επιχειρήσεις.
Δίνει τη βασική έκδοση του προγράμματος τιμολόγησης δωρεάν, παρέχοντας παράλληλα πλήρη υποστήριξη, αναβαθμίσεις και συντήρηση, μόνο με 12,4* ευρώ το μήνα.
Το λογισμικό ηλεκτρονικής τιμολόγησης δεν έχει κανένα περιορισμό έκδοσης τιμολογίων και διαχείρισης πελατών (απεριόριστοι πελάτες και απεριόριστη έκδοση τιμολογίων).
Το πρόγραμμα τιμολόγησης παρέχει επιπλέον στη βασική του έκδοση τα ακόλουθα:
1.Την ηλεκτρονική αποστολή των τιμολογίων σε Ελλάδα και εξωτερικό ως pdf αρχείο ή τη δυνατότητα λήψης (download invoice) από σημείο που διατηρείται για 20 χρόνια**
2.Την αυτόματη εισαγωγή του πελάτη με την καταχώρηση του Α.Φ.Μ, από τη Γενική Γραμματεία πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ εύρεση Α.Φ.Μ) **
3.Δωρεάν κειμενογράφο και λογιστικά φύλλα απόλυτα συμβατά με το excel και το word της Microsoft
4.Πλήρη εμπορική διαχείριση πωλήσεων και πελατών και μίνι crm.
5.Οικονομική καρτέλα και εικόνα για τις απαιτήσεις πελατών.
6.Έτοιμες εκτυπώσεις και στατιστικά πωλήσεων και ειδών, καθώς και εργαλείο δημιουργίας εκτυπώσεων από τον χειριστή.
7.Τη διασφάλιση του χειριστή και της επιχείρησης για την εύρεση και ανάκληση των παραστατικών και των πωλήσεων, καθώς και τις εισπράξεις αυτών που είναι άμεσα συνδεδεμένες με την απόδοση Φ.Π.Α και φόρων. Η διασφάλιση αυτή είναι πολύ χρήσιμη και για το λογιστή (Λειτουργεί όπως το Ζ μιας ταμειακής μηχανής).
8. Αυτόματη ενημέρωση για νέες εκδόσεις στο χειριστή.
Το i-spirit software είναι το εμπορικό πρόγραμμα που έκανε τη διαφορά στην οικονομία και την ασφάλεια των προγραμμάτων τιμολόγησης.
Προσφέρει για πρώτη φορά στον επιχειρηματία την ασφάλεια της εγκατεστημένης εφαρμογής (desktop) ενώ παρέχει τις χρήσιμες δυνατότητες μιας ιντερνετικής (cloud) εφαρμογής όπως:
α. Εγκατάσταση, παραμετροποίηση και έκδοση τιμολογίου σε 4 λεπτά από όποιο σημείο βρίσκεστε, δείτε σχετικό video https://youtu.be/PMUNX0WlVcg
β. Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποθήκευση αυτών σε προσωπικό του χώρο στο internet με ασφάλεια (ή όπου αλλού επιθυμεί ο χρήστης) με στόχο την άμεση ανάκτηση των δεδομένων, σε περίπτωση που καταστραφεί ή κλαπεί η συσκευή του χρήστη.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή είναι Ελληνική και δεν χρειάζονται πληρωμές στο εξωτερικό για τη χρήση της, έτσι σας διασφαλίζει την απεριόριστη λειτουργία της επιχείρησής σας.

* Οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α
** Οι λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες στην επόμενη έκδοση που θα διατεθεί έως την 30/8/2015

προγραμμα τιμολογησης γενικη γραμματεια πληροφοριακων συστηματων  αποστολη των τιμολογιων
invoice ilektroniki timologisi e-invoicing fpa gis