Πραγματικότητα η διασύνδεση των φορολογικων μηχανών, εγκληματική οργάνωση πίσω από τις μαϊμού ταμειακές - προστασία στους επιχειρηματικούς λογαριασμούς από κατασχέσεις. | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Πραγματικότητα η διασύνδεση των φορολογικων μηχανών, εγκληματική οργάνωση πίσω από τις μαϊμού ταμειακές - προστασία στους επιχειρηματικούς λογαριασμούς από κατασχέσεις.

Η σημερινή δήλωση του κ Αλεξιάδη δίνει εξηγήσεις γιατί έως σήμερα δεν έχει γίνει η διασύνδεση των φορολογικών μηχανισμών για την λιανική πώληση και τις αποδείξεις παροχής υπηρεσίας . Μας εξηγεί ποιο είναι το σχέδιο του υπουργείου οικονομικών και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
Η εφαρμογή είναι έτοιμη να λειτουργήσει αμέσως μετά τις εκλογές.
Σημαντικό είναι επίσης ότι ξετυλίχθηκε το κουβάρι των «μαιμού ταμειακών και φορολογικών» καθώς και για τις εγκληματικές οργανώσεις που κρύβονται από πίσω τους.
Το ακατάσχετο επιτέλους για τους επιχειρηματικούς τραπεζικούς λογαριασμούς στις σοβαρές εταιρείες που κάνουν ορθές δηλώσεις, παίρνει το δρόμο του μαζί με το «φρενάρισμα» της αρπαγής και της κατάσχεσης των τραπεζικών τους λογαριασμών από τράπεζες και δημόσιο.
Το λογισμικό i-spirit σε 4 μόλις λεπτά εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας και σας δίνει την επιλογή αντί να καταχωρείτε στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Π.Σ

https://www1.gsis.gr/tameiakes/

μια μια τις αποδείξεις σας, να τις αποστέλλει αυτόματα χωρίς κανένα λάθος.
Η έκδοση για την ηλεκτρονική αποστολή κοστίζει 204€ + Φ.Π.Α το έτος και σας προσφέρει μαζί με την ηλεκτρονική τιμολόγηση δωρεάν excel, word*, ημερολόγιο και ηλεκτρονική αποστολή χωρίς τη χρήση του outlook. O χρόνος εγκατάστασης είναι 4 λεπτά.
Το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CLOUD.
Δείτε το σχετικό video:
https://youtu.be/jvT-XuRR_P8

diasindesi tameiakon mixanon kai forologikon mixanismon