Βαρύς θα είναι ο πέλεκυς το 2015 για χιλιάδες εργαζόμενους με «μπλοκάκια». | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Βαρύς θα είναι ο πέλεκυς το 2015 για χιλιάδες εργαζόμενους με «μπλοκάκια».

Ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος (ν. 4172/2013) προβλέπει καθεστώς φορολόγησης, σύμφωνα με το οποίο ο φόρος εισοδήματος θα υπολογίζεται με συντελεστή φόρου 26% έως 40,3%.
Ειδικά για όσους φορολογούμενους που είναι μισθωτοί και συμπληρώνουν το μηνιαίο τους εισόδημα και με έσοδα από «μπλοκάκια», το 2015 θα αλλάξουν τα πράγματα. Τα εισοδήματα από τα «μπλοκάκια» θα φορολογηθούν αυτοτελώς με συντελεστή 26% από το πρώτο ευρώ και ταυτόχρονα θα επιβαρυνθούν και με τέλος επιτηδεύματος 650 ευρώ.
Τα νέα φορολογικά δεδομένα καθιστούν αναγκαιότητα πλέον την ηλεκτρονική τιμολόγηση και τις αυτοματοποιήσεις που δίνει το νέο πρόγραμμα i-spirit.
Το i-spirit αποτελεί ασπίδα προστασίας του κάθε ελεύθερου επαγγελματία. Μηδενίζει τις πιθανότητες λογιστικών λαθών και κυρίως αυτοματοποιεί τις διαδικαστικές υποχρεώσεις σας όπως η αποστολή ΜΥΦ και παραστατικών στην ΓΓΠΣ.
Το i-spirit είναι με τέτοιο τρόπο δομημένο που να σας απαλλάξει από το άγχος του ξέχασα και την πιθανότητα προστίμων που στο νέο φορολογικό σύστημα είναι ιδιαίτερα τσουχτερά.
Με ένα «κλικ» στο www.i-spirit.gr μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το πρόγραμμα, εύκολα, χωρίς κόστος απόκτησης και με την μειωμένη συνδρομή γνωριμίας 0.5 Ευρώ την ημέρα.

programma ilektronikis timologisis kai eborikis diaxeirisis gia tin apostoli me email sto logistiko sas grafeio oste na min dosete lathos forologiki sas dilosi
dorean programma ilektronikis timologisis kai emporikis diaxeirisis i-spiritme ti dinatotita aftomatis apostolis myf kepyo
i-spirit gia sostous kei xekatharous logariasmous me to pelati kai tin eforia sas