Πως μπορώ να μεταφέρω την εφαρμογή σε νέο υπολογιστή; | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Πως μπορώ να μεταφέρω την εφαρμογή σε νέο υπολογιστή;

Για μεταφορά του i-spirit σε νέο υπολογιστή τα βήματα είναι τα παρακάτω:

  1. Δημιουργείτε μέσα από την εφαρμογή ένα αντίγραφο ασφαλείας και το αντιγράφετε στον νέο υπολογιστή ή σε κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Αν χρησιμοποιείτε το Ημερολόγιο, θα πρέπει να εντοπίσετε το σχετικό αρχείο (C:\ProgramData\ispirit\Data\Calendar.ics) και να το μεταφέρετε στον νέο υπολογιστή.
  2. Πριν την εγκατάσταση μας ενημερώνετε (μέσω email στο οποίο θα χρειαστεί να μας αναφέρετε τον ΑΦΜ σας) ότι θέλετε να κάνουμε αρχικοποίηση του κλειδιού σας για χρήση σε νέο υπολογιστή. Πρέπει να έχετε πρόχειρο το registration key, το οποίο μπορείτε να βρείτε μέσα στο πρόγραμμα (αν πατήσετε πάνω δεξιά το Εξαγωγή/Εκτύπωση), ή στο αρχικό mail που είχατε λάβει κατά την.
  3. Πραγματοποιείτε την εγκατάσταση του προγράμματος στον νέο υπολογιστή (η τελευταία έκδοση βρίσκεται εδώ) και κατά την έναρξη της εφαρμογής ξεκινάει η δοκιμαστική περίοδος.
  4. Επιλέγετε το κουμπί «Εισαγωγή κλειδιού χρήσης» και χρησιμοποιείτε το registration key σας. Μετά την ενεργοποίηση, η εφαρμογή θα συνεχίσει με το wizard των αρχικών ρυθμίσεων.
  5. Στο πάνω μέρος επιλέγετε «Είμαι χρήστης του i-spirit και επιθυμώ να φορτώσω ένα προηγούμενο αντίγραφο» και στην συνέχεια εντοπίζετε το αντίγραφο ασφαλείας που είχε παραχθεί από την προηγούμενη εγκατάσταση και το έχετε μεταφέρει στον νέο σας υπολογιστή.
Ελληνικά
Sort by: 
35