Άνοιξαν τα ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Άνοιξαν τα ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες

Κατηγορία: 

Την εμφάνιση του έκανε σήμερα το συνοπτικό βιβλίο εγγραφών που θα ενημερώνεται αυτόματα από τα παραστατικά που εκδίδουν οι επιχειρήσεις μέσα από τις εφαρμογές τους από την 01/10/2020 με βάση την α/1138/2020.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο εγγραφών είναι όπως ακριβώς και το γνωστό βιβλίο εσόδων εξόδων στην σύγχρονη όμως μορφή του.

Μέσα από την πλατφόρμα μπορείτε να δείτε το Συνοπτικό Βιβλίο της επιχείρησής σας, να επιλέξετε την αναζήτηση παραστατικών και να προβάλετε τα στοιχεία των τιμολογίων που έχουν διαβιβαστεί στην ΑΑΔΕ και αφορούν την επιχείρησή σας.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα γίνεται μέσα από το site της ΑΑΔΕ με τους κωδικούς της επιχείρησης σας.

Για τα παραστατικά που αφορούν τον Α.Φ.Μ της επιχείρησής σας υπάρχουν αρκετά φίλτρα αναζήτησης (με ημερομηνία, ΜΑΡΚ, αν έχει χαρακτηριστεί, αν αφορά εκδότη - λήπτη κ.α)

Η Α.Α.Δ.Ε έκανε πράξη τα ηλεκτρονικά βιβλία που θα προσφέρουν εξοικονόμηση κόστους στις επιχειρήσεις και στο δημόσιο καθώς και διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές.

Τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι το σημαντικότερο έργο που έχει δοθεί στις επιχειρήσεις και αφορά όλους τους Έλληνες.

Τα ηλεκτρονικά βιβλία της Α.Α.Δ.Ε ενημερώνονται από τις εμπορικές εφαρμογές μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myDATA

Η i-spirit Software, είναι έτοιμη για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων, Έχει προσαρμόσει το λογισμικό της εδώ και μήνες και προσφέρει στις επιχειρήσεις την μέγιστη αυτονομία και ασφάλεια, κάνοντας την εφαρμογή ενημέρωσης ηλεκτρονικών βιβλίων την καλύτερη επιλογή σε σχέση κόστους και αποτελέσματος value for money. Εδώ μπορείτε να δείτε και τον τρόπο ενημέρωσης των ηλεκτρονικών βιβλίων μέσω της εφαρμογής i-spirit.

Η εφαρμογή i-spirit είναι υβριδική που σημαίνει ότι η επιχείρηση έχει μόνιμα πρόσβαση για την αναπαραγωγή των παραστατικών της σε περίπτωση ελέγχου ακόμα και να μην ανανεωθεί η συνδρομή της ενώ παράλληλα δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και ηλεκτρονική αποστολή - αρχειοθέτηση των παραστατικών.

Η εμπορική διαχείριση i-spirit, προσφέρετε με δωρεάν δοκιμή και το κόστος της ξεκινάει από 149€/έτος  πλέον ΦΠΑ χωρίς κανένα άλλο έξοδο για υπηρεσίες εγκατάστασης - προσαρμογής - εκπαίδευσης και συντήρησης.

 

Δωρεάν δοκιμή

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ MYDATA ΑΑΔΕ
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ MY DATA ΑΑΔΕ I-SPIRIT