Ενημέρωση για την Αποστολή Δεδομένων πωλήσεων από τις ταμειακές μηχανές στην Α.Α.Δ.Ε | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Ενημέρωση για την Αποστολή Δεδομένων πωλήσεων από τις ταμειακές μηχανές στην Α.Α.Δ.Ε

Κατηγορία: 

Όλα τα ταμειακά συστήματα (ταμειακές μηχανές) οφείλουν να προγραμματιστούν εργοστασιακά για να συνδέονται σε συγκεκριμένο URL ώστε  να επικοινωνήσουν με τον Server της ΑΑΔΕ και να αποστέλλουν τα δεδομένα πωλήσεων.

Στην συνέχεια οι πωλήσεις που αυτόματα θα ανεβαίνουν στην Α.Α.Δ.Ε, θα ενημερώνουν τα ηλεκτρονικά βιβλία (λιανικές) 

Το URL: http://www1.gsis.gr/eafdss/myweb/websend.php του Server της ΑΑΔΕ, με το οποίο επικοινωνούσαν έως πρόσφατα τα ταμειακά συστήματα για την αποστολή δεδομένων δεν είναι πλέον προσβάσιμο.

Αντί αυτού προσβάσιμο είναι το URL: http://tam.gsis.gr/eafdss/myweb/websend.php

Συνεπώς σε όλα τα ταμειακά συστήματα των τελικών χρηστών που αποστέλλουν δεδομένα στο Server της ΑΑΔΕ, επιβάλλεται η άμεση αντικατάσταση του πρώτου URL με το δεύτερο.

Χρήσιμο θα ήταν στην ίδια αντικατάσταση να προβείτε αφενός σε όλα τα ταμειακά συστήματα που διαθέτετε στην επιχείρησής σας (κατά την διαδικασία προγραμματισμού κάθε ενός από αυτά, με τα στοιχεία της επιχείρησης στην οποία πρόκειται να διατεθεί προς πώληση) και αφετέρου σε αυτά που ήδη λειτουργούν στις εγκαταστάσεις των πελατών σας, σε πρώτη ευκαιρία που θα σας δοθεί εξ αφορμής άλλου είδους επέμβασης.

Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνουμε ότι:

Στην διεύθυνση:

https://www1.gsis.gr/tameiakes/myweb/esend4.php ,στην επιλογή “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ” και στη συνέχεια “Εργασίες”, έχουν προστεθεί επιλογές που αφορούν την αποστολή δεδομένων από τα πρατήρια διακίνησης υγρών καυσίμων καθώς και κατάλογος υποβληθέντων Δελτίων Ζ.

 

i-spirit team

 

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και ηλεκτρονικά βιβλία