H ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit στο σεμινάριο του MBC biusiness center | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

H ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit στο σεμινάριο του MBC biusiness center

Κατηγορία: 

Ελεύθεροι επαγγελματίες, λογιστές, στελέχη επιχειρήσεων αλλά και πολιτικοί παρευρέθηκαν στο επίκαιρο σεμινάριο «Τράπεζες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις» που διοργάνωνε το M.M.C busines center σε συνεργασία με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών, την ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit και την εταιρεία λογισμικού Union

Το σεμινάριο έγινε την 8/12/2018 στα γραφεία του M.B.C business center με επιτυχία.

  • Νέες τεχνικές για την παρακολούθηση, οργάνωση και σύνταξη οικονομικών καταστάσεων  παρουσίασε ο κύριος Γκούντας Χαράλμπος (Κ.Ε.Λ.Ε).
  • Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο είσπραξης απαιτήσεων από τιμολόγια που έχουν εκδοθεί, το GetPaidOnTime, παρουσίασε ο Γκούντας  Νικόλαος.
  • Το λογισμικό ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit και τις δυνατότητές του παρουσίασε co Founder της i-spirit Software,  Σπυρόπουλος Νικόλαος. 

Στο σεμινάριο παραβρέθηκε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Θεοχάρης Χάρης που δήλωσε ότι :
«Η ραχοκοκαλιά της Οικονομίας, είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και  πρέπει να έχουν πρόσβαση στις Τράπεζες, σε χρηματοδοτικά προϊόντα ώστε να είναι ελκυστικές στους επενδυτές»

Παραβρέθηκαν επίσης γνωστά ονόματα στον λογιστικό χώρο όπως ο κύριος Αμπελιώτης Ευάγγελος και ο Χατζηγεωργίου Ηλίας καθώς και κυρία Κατερινα Φραγκάκη που δίνει λύσεις σε σοβαρά νομικά θέματα.

Ευχαριστούμε τον κύριο Μίαρη Θρασύβουλο για την φιλοξενία και την πολύτιμη ενημέρωση που προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσα από το M.B.C business center.

 

Δείτε απόσπασμα από το σεμινάριο.