I-Spirit: Ηλεκτρονικά βιβλία για την επιχείρηση και τον ελεύθερο επαγγελματία σε 5 λεπτά | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

I-Spirit: Ηλεκτρονικά βιβλία για την επιχείρηση και τον ελεύθερο επαγγελματία σε 5 λεπτά

Κατηγορία: 

H καινοτομία της i-spirit Software παρέχει την απόλυτη λύση για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων #myDATA, με ασφαλή πρόσβαση στα επιχειρησιακά σας δεδομένα, μόνο από εσάς.

 

Η ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων με την απευθείας δήλωση των παραστατικών πωλήσεων από όλες τις επιχειρήσεις με βάση την Α1138/20 ξεκινάει σε λίγες ημέρες (από την 01 Οκτωβρίου), όπως είχε επίσημα ανακοινωθεί από την Α.Α.Δ.Ε.  

Οι εξελίξεις αυτές  πρόκειται να αλλάξουν ακόμη περισσότερο τον τρόπο που λειτουργεί και διαχειρίζεται τα οικονομικά της μια επιχείρηση ή ο ελεύθερος επαγγελματίας, ανεξαρτήτως μεγέθους και νομικής μορφής.  

Εκτός από το ότι κάθε επιχείρηση πρέπει να εκδίδει τα παραστατικά της ηλεκτρονικά, πλέον θα πρέπει να τα  αποστέλλει υποχρεωτικά στην Α.Α.Δ.Ε μέσω της πλατφόρμας   myDATA ώστε να ενημερώσει τα ηλεκτρονικά της Βιβλία και να υπολογιστεί αυτόματα ο Φ.Π.Α προς απόδοσή καθώς και ο φόρος στο τέλος του έτους.

Σε πρώτη φάση η αποστολή θα γίνεται σε αραιά διαστήματα και μέχρι την 20 του επόμενου μήνα αλλά από την 1η Ιανουαρίου του 2021 και έπειτα θα αποστέλλονται οι λιανικές ανά απόδειξη και κατά την έκδοση σε πολλές περιπτώσεις .

Οι συγκεκριμένες διαδικασίες πρόκειται να φέρουν τις ελληνικές επιχειρήσεις πιο κοντά στον ψηφιακό μετασχηματισμό, καταργώντας τις πολύπλοκες, χειρόγραφες και έντυπες διαδικασίες, απλοποιώντας σημαντικά τη λειτουργία τους. Παράλληλα, όμως, ίσως δημιουργήσουν δυσκολίες σε εταιρείες που ακόμη δεν έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και δεν διαθέτουν ίσως τις κατάλληλες γνώσεις ή προσωπικό προκειμένου να τις διαχειριστούν.

Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη η συνδρομή μιας εφαρμογής, μιας λύσης που δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτόν τον σκοπό: να «λύσει» τα χέρια επιχειρήσεων και λογιστών. Ο λόγος για την i-spirit Software, που παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων #myDATA, διασφαλίζοντας την ασφαλή πρόσβαση στα εκάστοτε επιχειρησιακά δεδομένα.

Η i-spirit δημιουργήθηκε το 2009, από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο επιχειρησιακό λογισμικό και την μηχανογράφηση επιχειρήσεων. Η ομάδα, είχε στόχο να δώσει στις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες την δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στην μηχανογράφηση γρήγορα και οικονομικά χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

 Έπειτα από 6 χρόνια ανάπτυξης, η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης i-spirit, έκανε την εμφάνισή της ως τυποποιημένο επιχειρησιακό πρόγραμμα εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης και άρχισε να διατίθεται στην αγορά μέσω διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής www.i-spirit.gr, με μεγάλη επιτυχία έως σήμερα.

Όλα σε μία εφαρμογή!

Δωρεάν δοκιμή

Με την τεχνολογία i-spirit hybrid technology, η εφαρμογή, μπορεί να εγκατασταθεί και να είναι έτοιμη για χρήση μέσα σε 5 λεπτά. Καλύπτει πλήρως την τεχνική προδιαγραφή της Α.Α.Δ.Ε, για την διαβίβαση και λήψη δεδομένων στης πλατφόρμα #myDATA για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων.

Ενσωματώνει όλα τα «Νέα Παραστατικά πωλήσεων» Ελλάδος και Εξωτερικού και όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται κατά την έκδοση των ηλεκτρονικών τιμολογίων όπως είναι οι φόροι, τα τέλη, οι κρατήσεις, οι αιτίες απαλλαγής Φ.Π.Α κ.α. σε όλες τις εκδόσεις της. Τα ειδικά παραστατικά που αποστέλλονται στην Α.Α.Δ.Ε όπως είναι οι τίτλοι κτήσης, φόρος διαμονής, συμβόλαια εσόδων, ενοίκια, οι αυτοπαραδόσεις, επίσης περιέχονται στην εφαρμογή με στόχο να έχει ο χρήστης και ο λογιστής του τον πλήρη έλεγχο για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων.

Από την έκδοση i-spirit commercial και έπειτα περιλαμβάνονται και τα παραστατικά αγορών – εξόδων –παγίων – μισθοδοσίας – αποσβέσεων κ.α, που κάνουν την εφαρμογή ένα πλήρη εμπορικό και λογιστικό πρόγραμμα σε μια οικονομική τιμή που μπορούν όλες οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν.

Η εφαρμογή λαμβάνει υπόψιν της, όλους τους επιχειρησιακούς κανόνες της Α.Α.Δ.Ε για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων και προστατεύει τις επιχειρήσεις αυτόματα από την έκδοση ενός λάθους ή παράνομου παραστατικού, ώστε να αποφεύγονται μελλοντικά φορολογικά πρόστιμα.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης την δυνατότητα για σύνδεση με φορολογικό μηχανισμό ή πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης όπου απαιτείται, ενώ παράλληλα λειτουργεί και εντελώς αυτόνομα για τις επιχειρήσεις που εκδίδουν τα παραστατικά τους χωρίς αυτήν την υποχρέωση.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση και ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών πέραν από την εκτύπωση, ο δεύτερος χρήστης λογιστής, η αυτόματη διαδικασία αντιγράφων ασφαλείας, τα υπολογιστικά φύλλα ο κειμενογράφος και τα ημερολόγια, παρέχονται δωρεάν από την μικρότερη έκδοση της εφαρμογής που είναι σε προσφορά με 99€/έτος.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι σε περίπτωση που κάποιος δεν επιθυμεί να ανανεώσει την συνδρομή του, η i-spirit Software δεν διακόπτει την πρόσβαση στο πρόγραμμα και τις αναβαθμίσεις, οπότε σε περίπτωση ελέγχου ή επιθυμίας για επανεκτύπωση παλαιότερου παραστατικού, η επιχείρησή μπορεί να ανατρέξει σε αυτό και να το επανεκδώσει.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση και ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών πέραν από την εκτύπωση, ο δεύτερος χρήστης - λογιστής, η αυτόματη διαδικασία αντιγράφων ασφαλείας, τα υπολογιστικά φύλλα ο κειμενογράφος και τα ημερολόγια, παρέχονται δωρεάν από την μικρότερη έκδοση της εφαρμογής που είναι σε προσφορά με 99€/έτος.

Εκτός από τα παραπάνω, η εφαρμογή προσφέρει πλήρη εμπορική και οικονομική διαχείριση, χρηματοοικονομικά, καρτέλες πελατών και προμηθευτών, CRM με διαχείριση έργων και πόρων, οικονομικές αναφορές και στατιστικά για αγορές- πωλήσεις – λογιστικές αναφορές και πολλά άλλα. Όλα αυτά, χωρίς να επιτρέπει σε κανέναν εκτός από την επιχείρηση να έχει πρόσβαση στα επιχειρησιακά της δεδομένα.

Στην ιστοσελίδα i-spirit.gr μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το πρόγραμμα και να προβείτε στην αγορά του.

Μπείτε στην νέα ψηφιακή εποχή, κάντε το μεγάλο άλμα στο μέλλον με το την πιο ολοκληρωμένη και εξελιγμένη επιλογή στην ελληνική αγορά.

 

Hlektronika vivlia aade
myDATA AADE