Το i-spirit σας φέρνει το P.O.S. Ηλεκτρονική τιμολόγηση και ηλεκτρονικές πληρωμές | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Το i-spirit σας φέρνει το P.O.S. Ηλεκτρονική τιμολόγηση και ηλεκτρονικές πληρωμές

Κατηγορία: 

Τα οφέλη από την σύνδεση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit με τα P.O.S των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

  1. Εκσυγχρονίζουμε την επιχείρηση σας, το Ιατρείο σας, το δικηγορικό σας γραφείο, την  τεχνική σας εταιρεία και πολλά ακόμα επαγγέλματα που οφείλουν να εκσυγχρονιστούν για να μπορέσουν να αναπτυχθούν. Τα μετρητά λιγοστεύουν ,τα χειρόγραφα καταργούνται τώρα υπάρχουν οι ηλεκτρονικοί τρόποι πληρωμής και ηλεκτρονικές αποδείξεις. 
  2. Σας διασφαλίζουμε από λάθη. Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit αποστέλλει αυτόματα το ποσό που θα εισπράξετε στο P.O.S. των πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. 
  3. Το P.O.S εφόσον πάρει έγκριση, αποθηκεύει αυτόματα στην απόδειξη τον αριθμό συναλλαγής και την τράπεζα. Αν δεν πάρει έγκριση από το P.O.S, το i-spirit περιμένει τον νέο τρόπο πληρωμής
  4. Η απόδειξη εφόσον εισπράχθηκε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, δεν διαγράφεται. Έχει αποθηκευμένο πλέον τον αριθμό συναλλαγής και κανένας φορολογικός έλεγχος δεν μπορεί να σας αμφισβητήσει.

Δοκιμάστε δωρεάν την ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit από εδώ.  

Μην αργείτε να εκσυγχρονίστε στην επιχείρηση σας στα νέα δεδομένα. 

Μην ξοδεύετε υπέρογκα ποσά σε κρυφές χρεώσεις. Η εφαρμογή και υποστήριξη της είναι Δωρεάν. Εσείς πληρώνετε μόνο μια ετήσια σύμβαση με κόστος που ξεκινάει από 12,42€ τον μήνα.

Ρωτήστε τον λογιστή σας για την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit, ή ενημερώστε τον ότι συνδέεται με όλα τα σύγχρονα λογιστικά προγράμματα (απλογραφικά και διπλογραφικά).