Ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit

Κατηγορία: 

Σας παρέχουμε σήμερα αυτό που θα χρειαστείτε αύριο.

«Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο» (Η.Τ) συμπεριλαμβανομένων των «Ηλεκτρονικών Αποδείξεων Λιανικών Συναλλαγών» (Η.Α.Λ.Σ)  και των «Ηλεκτρονικών Δελτίων Αποστολής» (Η.Δ.Α) δεν είναι το τιμολόγιο που φτιάξατε και δημιουργήσατε ένα αρχείο p.d.f και στην συνέχεια το στείλατε με email.  

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit δίνει την λύση, στις επιχειρήσεις, στους ελεύθερους επαγγελματίες και στα γραφεία, με ελάχιστο κόστος.

Τι κάνει η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit :

  • Δημιουργεί το PDF 
  • Το αποθηκεύει σε ασφαλή Server που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας 
  • Αποστέλλει στον λήπτη έναν μοναδικό σύνδεσμο που είναι ενεργός για τα επόμενα 15 χρονιά (Το παραστατικό δεν διαγράφεται ποτέ)
  • Συνοδεύεται από δομημένο ψηφιακό αρχείο με την πληροφορία που απαιτούν οι φορείς (Κράτος - Τράπεζες) που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τον μοναδικό σύνδεσμο που δημιουργήθηκε.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, πέραν από τα παραπάνω,  προσφέρει και επιπρόσθετες δυνατότητες στην επιχείρηση που την χρησιμοποιεί αλλά και στον λογιστή που συνεργάζεται. Μερικές από αυτές είναι:

  1. Πλήρη εμπορική διαχείριση και  οικονομική παρακολούθηση των συναλλασσόμενων,  των ειδών και των μεθόδων είσπραξης και πληρωμής 
  2. Πλήθος οικονομικών αναφορών Πωλήσεων - αγορών - εξόδων - ταμειακών συναλλαγών 
  3. Ηλεκτρονική αποστολή των λογιστικών αρχείων στον λογιστή που συνεργάζεστε με ένα click 
  4. Αυτόματη δημιουργία επαγγελματικών προσφορών που μετατρέπονται σε δελτία, τιμολόγια και αποδείξεις με το πάτημα ενός κουμπιού  
  5. Ταξινόμηση και ηλεκτρονική αποθήκευση των παραστατικών και των φορολογικών δεδομένων σας για πάντα 
  6. Απεριόριστη πρόσβαση στα λογιστικά σας αρχεία εφόρου ζωής.

Η ομάδα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit, είναι περήφανη που δημιούργησε μια οικονομική και εύχρηστη εφαρμογή.

Διατίθετε στην αγορά με ελάχιστο κόστος, παρέχοντας την δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να μηχανογραφηθούν οικονομικά και γρήγορα.

ηλεκτρονική τιμολόγηση, εμπορική διαχείριση, προγραμμα τιμολόγησης, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ,ILEKTRONIKI TIMOLOGISI, ηλεκτρονικη τιμολογηση δωρεαν,