Ηλεκτρονική τιμολόγηση και σύνδεση ταμειακών θα ανακοινωθούν από την Α.Α.Δ.Ε στο 4th ATHENS LAW FORUM ON TAXATION | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και σύνδεση ταμειακών θα ανακοινωθούν από την Α.Α.Δ.Ε στο 4th ATHENS LAW FORUM ON TAXATION

Κατηγορία: 

Το 4th ATHENS LAW FORUM ON TAXATION θα επικεντρωθεί στο ρόλο της Α.Α.Δ.Ε. υπό τη νέα δομή της και στη συμβολή της τεχνολογίας για την πάταξη της φοροδιαφυγής και στις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις στο χώρο της φορολογίας.

Η μία από τις 4 ενότητες ,αφορά στα ηλεκτρονικά μέσα για την πάταξη της φοροδιαφυγής τα οποία είναι η  ηλεκτρονική τιμολόγηση  και η σύνδεση των ταμειακών μηχανών. 

Πέρα από την πάταξη της φοροδιαφυγής που αποσκοπεί ο κρατικός μηχανισμός, η ηλεκτρονική τιμολόγηση αλλάζει τα σημερινά δεδομένα στους επαγγελματίες (Μ.Μ. Επιχειρήσεις, ιατρεία και γραφεία) που δεν διαθέτουν ακόμα πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, τα γραφεία και τα ιατρεία, με τα κατάλληλα προγράμματα μπορούν να επιτύχουν τα παρακάτω οφέλη: 

  1. Να αποφύγουν τα πρόστιμα από λάθος καταχωρήσεις και υπολογισμούς στην αξία Φ.Π.Α 
  2. Να βελτιώσουν την εικόνα της επιχείρησής τους και του γραφείου τους 
  3. Να εξαλείψουν το κόστος εκτύπωσης (Μελάνια - εκτυπωτές – χαρτί- φακέλους αρχειοθέτησης) και αποστολής των τιμολογίων (Γραμματόσημα courier κοκ)
  4. Να ενημερώνουν ηλεκτρονικά τον λογιστή τους εξαλείφοντας το κόστος της αποστολής 
  5. Να έχουν έγκυρη οικονομική πληροφόρηση, ώστε να προλαβαίνουν τις δυσκολίες της αγοράς.

 

Το κόστος για την ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, ξεκινάει από 0,41€ την ημέρα και αποσβένεται στο πρώτο τρίμηνο μόνο από τα έξοδα εκτύπωσης.

i-spirit team

ηλεκτρονική τιμολόγηση, εμπορική διαχείριση, προγραμμα τιμολόγησης, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ,ILEKTRONIKI TIMOLOGISI, ηλεκτρονικη τιμολογηση δωρεαν,