Νέες καινοτόμες λειτουργίες της εφαρμογής ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Νέες καινοτόμες λειτουργίες της εφαρμογής ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit

Κατηγορία: 

Δημιουργείστε  αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και συνδεθείτε με το P.O.S και τον φορολογικό σας μηχανισμό.

Δείτε το video εκπαίδευσης 

Μπορείτε να δημιουργήσετε φίλτρα προβολής, να δείτε, επανα εκτυπώσετε ή να δημιουργήσετε νέα απόδειξη και τιμολόγιο. 

Δημιουργείστε τον πελάτη σας μόνο με την χρήση του Α.Φ.Μ

Τα φορολογικά του στοιχεία θα εισαχθούν αυτόματα.

Σε περίπτωση που ο Α.Φ.Μ έχει κάνει διακοπή ή είναι ανενεργός, η εφαρμογή i-spirit θα σας ενημερώσει 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες στους πελάτες σας στο πεδίο ειδικών σχολίων. Εισάγετε το παλαιό του υπόλοιπο σε περίπτωση που ξεκινήσατε τώρα την εφαρμογή.

Εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας λοιπών προσώπων στο CRM.

 

Δείτε, εκτυπώστε και αποστείλετε την καρτέλα του πελάτη σας για το σύνολο ή το ημερολογιακό εύρος που επιθυμείτε.

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής.

Η εφαρμογή αν επιθυμείτε συνδέεται με το P.O.S  των πιστωτικών καρτών και αποστέλλει το ποσό για είσπραξη. Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, επιστρέφει το P.O.S στην απόδειξη ή το τιμολόγιο τον αριθμό συναλλαγής και την τράπεζα. Η απόδειξη πλέον οριστικοποιείται αυτόματα και δεν διαγράφεται. Η εφαρμογή i-spirit, σας προστατεύει από λάθος είσπραξη και μελλοντικούς φορολογικούς ελέγχους.

 

Διαλέξτε τον τρόπο εκτύπωσης της φόρμας παραστατικού. Αλλάξτε την, παίξετε με τα χρώματα, τυπώστε το ή αποστείλετε το με email σε Α4 ή σε Α5.

Προσθέστε ή αφαιρέστε στήλες. Στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά. Η εφαρμογή κρατάει πάντα τα ποσά και τα σύνολα του παραστατικού σταθερά για την ηλεκτρονική αποστολή.Τα γραφικά είναι επιλογή της επιχείρησής σας.

 

H εφαρμογή  σας παρέχει την δυνατότητα:

1.Να εκτυπώστε το παραστατικό σας (στοιχείο)

2.Να το αποστείλετε ηλεκτρονικά ως   συνημμένο

3.Να το αποστείλετε ηλεκτρονικά σε μοναδικό σύνδεσμο.

Κατά την ηλεκτρονική αποστολή η εφαρμογή έχει προ-συμπληρώσει, αυτόματα τις απαραίτητες πληροφορίες όπως: Θέμα, email παραλήπτη, αριθμό παραστατικού, α.φ.μ κοκ. Εσείς μπορείτε να προσθέσετε το προσωπικό σας μήνυμα. Εφόσον έχετε σύνδεση στο internet η εφαρμογή αποστέλλει ηλεκτρονικά το παραστατικό, όσες φορές θέλετε χωρίς κανένα κόστος. Επίσης μπορείτε να αποστείλετε τα παραστατικά που έχετε εκδώσει και στον λογιστή σας.

Μια μεγάλη γκάμα από οικονομικές αναφορές είναι έτοιμη να σας παρουσιάσει την πορεία της επιχείρησης σας, τα υπόλοιπα πελατών σας, τις φορολογικές υποχρεώσεις. Μπορείτε να  τις εξάγετε σε όλα τα δημοφιλή format (excel pdf κοκ).

 

Επιπρόσθετα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε εύκολα τις δικές σας αναφορές σε πολλαπλές διαστάσεις. Η Γεννήτρια αναφορών που σας παρέχουμε δωρεάν είναι εύκολη υπόθεση για τον χρήστη της εφαρμογής.

 

Μπορείτε να εκτυπώσετε για το αρχείο σας το βιβλίο εσόδων και να το αποστείλετε στον λογιστή σας ηλεκτρονικά:

1. Σε pdf ώστε να το διατηρήσει στο αρχείο του

2. Σε excel ώστε να το διαχειριστεί και να συντάξει τις οικονομικές καταστάσεις και τις δηλώσει Φ.Π.Α

Η εφαρμογή είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς αλλά και για τον λογιστή σας. Ο λογιστής σας δημιουργεί μέσα από την εφαρμογή το αρχείο xml για την αποστολή της Μ.Υ.Φ. Με αυτόν τον τρόπο εκμηδενίζεται  το λάθος για την αποστολή δεδομένων, αποφεύγουμε την διπλό καταχώρηση και ελέγχους από διασταυρώσεις.

 

Το i-spirit υποστηρίζει την δημιουργία διπλογραφικών άρθρων. Ο λογιστής σας παράγει το αρχείο σε Ε.Λ.Π ή σε Ε.Γ.Λ.Σ. Το αποθηκεύει, το εκτυπώνει ή το εισάγει στην λογιστική εφαρμογή που χρησιμοποιεί.

 

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε το microsoft office. Σας παρέχουμε δωρεάν:

1.Υπολογιστικά φύλλα

2.Κειμενογράφο

3. Ημερολόγια

με την χρήση της εφαρμογής.  

 

Διαχειριστείτε μέσα από την εφαρμογή τα ραντεβού σας. Τέσσερα διαφορετικά ημερολόγια σας βοηθούν να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας και τις υπηρεσίες σας ανά πηγή. (Αίθουσες, εργαζόμενοι, αυτοκίνητα, γραφεία, λειτουργίες, παροχές κοκ). Tα ραντεβού ή οι εργασίες σας, εμφανίζονται  στην αρχική οθόνη του i-spirit

 

Δεν χρειάζεται παραμετροποίηση. Κατά την αγορά της εφαρμογής τα φορολογικά σας στοιχεία εμφανίζονται αυτόματα. Εσείς χρειάζεται να κάνετε μόνο 5 κινήσεις:

1. Να προσθέσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  

2. Να εισάγετε το λογότυπό σας

3. Να ορίσετε την διαδρομή για τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας σας

4.Να επιλέξετε ένα από τα πολλά γραφικά που σας προσφέρουμε για την εκτύπωση των παραστατικών σας.

5.Να εισάγετε τον κωδικό σας

Τώρα η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης είναι έτοιμη για χρήση στην Ελληνική ή την διεθνή αγορά. i-spirit η επανάσταση στο επιχειρησιακό λογισμικό

i-spirit p.o.s