Πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης για φροντιστήρια - εκπαιδευτήρια - ιδιωτικά σχολεία , ιδιωτικές σχολές και παιδικούς σταθμούς | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης για φροντιστήρια - εκπαιδευτήρια - ιδιωτικά σχολεία , ιδιωτικές σχολές και παιδικούς σταθμούς

Κατηγορία: 

i-spirit mydaata ekpaideysi

Ηλεκτρονική τιμολόγηση, λογιστική - εμπορική διαχείριση και ενημέρωση ηλεκτρονικών βιβλίων Α.Α.Δ.Ε (myDATA)

Η ιδιωτική εκπαίδευση μπορεί με την χρήση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit να εκδίδει τις αποδείξεις και τα τιμολόγια της, απλά ηλεκτρονικά και οικονομικά, χωρίς περιττά έξοδα και χάσιμο χρόνου.

Με τους αυτοματισμούς που παρέχει η εφαρμογή, ο κλάδος της ιδιωτικής εκπαίδευσης, δεν θα έχει κανέναν προβληματισμό για την υποχρεωτική ένταξή του στην ηλεκτρονική τιμολόγηση και την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων. 

Σας παρέχουμε την δυνατότητα για αντιγραφή της επαναλαμβανόμενης απόδειξης των μαθητών σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Δυνατότητα διαχείρισης αιθουσών διδασκαλίας και C.R.M

Ενημερώστε του γονείς για τα ποσά που σας οφείλουν  με διακριτικότητα και επαγγελματισμό.

Διαχειριστείτε και ενημερώστε τους συνοδούς των μαθητών σας, από το C.R.M 

Δείτε αναλυτικά την πορεία των εσόδων και τον εξόδων της σχολής.

Διαχειριστείτε τις αμοιβές των καθηγητών και τις δαπάνες του εκπαιδευτικού σας οργανισμού, από την εμπορική διαχείριση της εφαρμογής.

Η εφαρμογή, σας προσφέρει άμεση ενημέρωση και ανάλυση για τα χρηματοοικονομικά σας, ανά κατηγορία είσπραξης και πληρωμής (Μετρητά, επιταγή, πιστωτική κάρτα, έμβασμα), για όποια χρονική περίοδο επιθυμείτε. 

Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή. Συνεργαστείτε με τον λογιστή σας, αποστέλλοντας του ηλεκτρονικά τις πωλήσεις σας και ενημερωθείτε άμεσα για τις υποχρεώσεις σας προς το δημόσιο.

Αποθηκεύστε αυτόματα τα αντίγραφα ασφαλείας σας και τα παραστατικά σας, χωρίς κόστος αρχειοθέτησης και φακέλων και απαλλαγείτε από τον τρόμο της φυσικής καταστροφής ή της απώλειας των δεδομένων σας.

Το κόστος της εφαρμογής ξεκινάει από 149€/το έτος πλέον Φ.Π.Α

Σε 5 μόλις λεπτά,  λεπτά μπορείτε να μεταβείτε στην ψηφιακή εποχή με την βοήθεια της ομάδας υποστήριξης του i-spirit.  Η υποστήριξη της εφαρμογής είναι από τις 9:00 έως τις 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή και ηλεκτρονικά στο support@i-spirit.gr Δευτέρα έως Σάββατο απότ τις 09:0 έως τις 22:00

 

Στο κόστος περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες, οι αναβαθμίσεις και η τηλεφωνική υποστήριξη.

Δωρεάν δοκιμή

Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης i-spirit χωρίς καμία υποχρέωση και χρήση πιστωτικής κάρτας και με πλήρη υποστήριξη.

* Σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνδρομή σας, η i-spirit Software, δεν σας διακόπτει την πρόσβαση στην εφαρμογή και τις αναβαθμίσεις. 

Η Εφαρμογή και τα δεδομένα σας, σας ανήκουν για πάντα.