Υποστήριξη 210-3009907, 210-6777122
Υποστήριξη 210-3009907, 210-6777122

Πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης για φροντιστήρια - εκπαιδευτήρια - ιδιωτικά σχολεία , ιδιωτικές σχολές και παιδικούς σταθμούς

Κατηγορία: 

ηλεκτρονικη τιμολογηση για την ιδιωτική εκπαίδευση

Η ιδιωτική εκπαίδευση μπορεί με την χρήση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit να εκδίδει τις αποδείξεις και τα τιμολόγια της, απλά ηλεκτρονικά και οικονομικά, χωρίς περιττά έξοδα και χάσιμο χρόνου.

Με τους αυτοματισμούς που σας παρέχει η εφαρμογή, ο κλάδος της ιδιωτικής εκπαίδευσης, δεν θα έχει κανέναν προβληματισμό για την υποχρεωτική ένταξή του στην ηλεκτρονική τιμολόγηση

Σας παρέχουμε την δυνατότητα για αντιγραφή της επαναλαμβανόμενης απόδειξης των μαθητών σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις αίθουσες και το πρόγραμμα των μαθημάτων μέσα από τα ημερολόγια της εφαρμογής, 

Ενημερώστε του γονείς για τα ποσά που σας οφείλουν  με διακριτικότητα και επαγγελματισμό. Διαχειριστείτε και ενημερώστε τους συνοδούς των μαθητών σας, από το C.R.M που σας παρέχει η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit. 

Δείτε αναλυτικά την πορεία των εσόδων και τον εξόδων της σχολής. Διαχειριστείτε τις αμοιβές των καθηγητών και τις δαπάνες του εκπαιδευτικού σας οργανισμού, από την εμπορική διαχείριση της εφαρμογής.

Δείτε την πορεία των οικονομικών σας, μέσα από τις έτοιμες οικονομικές αναφορές. 

Το πρόγραμμα i-spirit, σας προσφέρει άμεση ενημέρωση και ανάλυση για τα χρηματοοικονομικά σας, ανά κατηγορία είσπραξης και πληρωμής (Μετρητά, επιταγή, πιστωτική κάρτα, έμβασμα), για όποια χρονική περίοδο επιθυμείτε. 

Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή. Συνεργαστείτε με τον λογιστή σας, αποστέλλοντας του ηλεκτρονικά τις πωλήσεις σας και ενημερωθείτε άμεσα για τις υποχρεώσεις σας προς το δημόσιο.

Αποθηκεύστε αυτόματα τα αντίγραφα ασφαλείας σας και τα παραστατικά σας, χωρίς κόστος αρχειοθέτησης και φακέλων. Απαλλαγείτε από τον τρόμο της φυσικής καταστροφής.

Η εφαρμογή κοστίζει μόνο 16,58 €/μήνα και μέσα σε 3 λεπτά μπορείτε να μεταβείτε στην ψηφιακή εποχή με την βοήθεια της ομάδας υποστήριξης του i-spirit.  Η υποστήριξη της εφαρμογής είναι από τις 9:00 έως τις 21:00, Δευτέρα έως Σάββατο, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Σας παρέχουμε δωρεάν δοκιμή 20 ημερών.