Πρόσθετα ηλεκτρονικά βιβλία και νέες δυνατότητες από την ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit στην έκδοση του Σεπτεμβρίου | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Πρόσθετα ηλεκτρονικά βιβλία και νέες δυνατότητες από την ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit στην έκδοση του Σεπτεμβρίου

Κατηγορία: 

Η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης  i-spirit με την νέα έκδοση θα σας παρέχει περισσότερες  δυνατότητες  μέσα από την ενότητα των ημερολογίων.

Με τις νέες λειτουργίες οι χρήστες θα μπορούν να διαχειριστούν τον χρόνο και τους πόρους της επιχείρησης.

Επίσης θα είναι πλήρως λογιστικά και φορολογικά ενημερωμένοι στα πρόσθετα βιβλία που επανέρχονται. 

Μερικές από τις νέες λειτουργικότητες της εφαρμογής είναι:

  • Η διαχείριση εκτύπωση και αποστολή των πρόσθετων βιβλίων που θα γίνουν υποχρεωτικά σε κλάδους των ιδιωτικών εκπαιδευτικών σχολών και φροντιστήρια,  ιδιωτικών ιατρών, των ξενοδοχείων και καταλυμάτων,  συνεργείων, κομμωτηρίων κοκ.
  • Η διαχείριση του χρόνου και των ραντεβού,  κατάλληλη λειτουργία για νομικές υπηρεσίες, ιατρεία, συνεργία, εταιρείες επισκευών εξοπλισμού κοκ.
  • Η δημιουργία νέου πελάτη από το ημερολόγιο και η έκδοση του νόμιμου παραστατικού (απόδειξη λιανικών συναλλαγών, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής) ηλεκτρονικά ή σε χαρτί.
  • Η δυνατότητα ορισμού των ημερολογίων ανά πηγή (δωμάτια, αίθουσα, ενοικιαζόμενα αυτοκινητικά κοκ, καθώς και τους πόρους όπως ιατρός, επισκευαστής κοκ), από τον χρήστη.
  • Πλήρη c.r.m και διαχείριση ραντεβού

Οι νέες λειτουργίες θα δοθούν αυτόματα και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής και έως το τέλος του έτους σε όλους τους νέους χρήστες που επιλέξουν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τις υπηρεσίες μας.

i-spirit Sales team

ηλεκτρονικό τιμολόγιο, πρόσθετα βιβλία, ηλεκτρονικά βιβλία, ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, βιβλία πόρτας