Τεχνικές προδιαγραφές πρωτοκόλλου επικοινωνίας και κρυπτογράφησης για την διαβίβαση δεδομένων στο πληροφοριακό σύστημα των Φ.Η.Μ. στην Α.Α.Δ.Ε από τις εφαρμογές | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Τεχνικές προδιαγραφές πρωτοκόλλου επικοινωνίας και κρυπτογράφησης για την διαβίβαση δεδομένων στο πληροφοριακό σύστημα των Φ.Η.Μ. στην Α.Α.Δ.Ε από τις εφαρμογές

Κατηγορία: 

Η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο από τις ταμειακές μηχανές και τους φορολογικούς μηχανισμούς προσδιορίζονται στις συμπληρωματικές τεχνικές προδιαγραφές που  αναφέρει το Φ.Ε.Κ 317/06/02/2020.

Μετά την χθεσινή δημοσίευση του Φ.Ε.Κ,  κλείνει και ο κύκλος που σηματοδοτεί το τέλος των χειρόγραφων βιβλίων και παραστατικών (Αποδείξεις και τιμολόγια).

Τα βιβλία εσόδων εξόδων καταργούνται εντός του 2020.

Οι φορολογικοί μηχανισμοί και οι ταμειακές μηχανές από ότι φαίνεται γίνονται τα βασικά και υποχρεωτικά εργαλεία για την ταυτοποίηση των παραστατικών, σε όλο το φάσμα της λιανικής (B2C), ακόμα και στους κλάδους υπηρεσιών, που δεν ήταν υποχρεωτική η χρήση τους.

Το qrcode ενσωματώνεται πλέον  στις διαδικασίες του φορολογικού ελέγχου και η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ επιχειρήσεων και λογιστηρίων γίνεται εύκολη υπόθεση.

To Φ.Ε.Κ με τις τεχνικές προδιαγραφές μπορείτε να το δείτε εδώ. 

Η i-spirit Software έχει ενσωματώσει τις νέες ψηφιακές απαιτήσεις στην εφαρμογή της, χωρίς πολυπλοκότητα και με χαμηλό κόστος.

Δωρεάν δοκιμή

qrcode σε ταμειακές και φορολογικούς μηχανισμούς i-spirit ηλεκτρονική τιμολόγηση