Τι προσφέρει η εμπορική διαχείριση i-spirit στον επιχειρηματία και στο λογιστή του. | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Τι προσφέρει η εμπορική διαχείριση i-spirit στον επιχειρηματία και στο λογιστή του.

Κατηγορία: 

Το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης i-spirit είναι προσαρμοσμένο στα νέα λογιστικά δεδομένα δηλαδή  στα Ελληνικά λογιστικά πρότυπα και τους νόμους ν.4308 και ν.4446 που αφορούν τις ηλεκτονικές πληρωμές και την ηλεκτρονική αποστολή πωλήσεων. Με απλά βήματα και μέσα σε δύο λεπτά, εκδώστε ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας και αποστείλετε τα στον πελάτη και στον λογιστή σας. 

Βήμα 1. Ο Κατεβάζετε (download) την εφαρμογή αφού έχετε διαλέξει από τον τιμοκατάλογο την κατάλληλη για εσάς έκδοση.

Bήμα 2. Η εγκατάσταση διαρκεί 2 λεπτά. Τα φορολογικά στοιχεία είναι προσυμπληρωμένα στην εφαρμογή. Μπορείτε  να προσθέσετε το logo της επιχείρησης μας, την διαδορμή των αντιγράφων ασφαλείας σας. Η εφαρμογή είναι έτοιμη για χρήση. 

 

Βήμα 3. Εκδώστε ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας. Μπορείτε να αποστείλετε μόνο με την χρήση internet, όσες φορές θέλετε:ηλεκτρονικό τιμολογιο i-spirit

Βήμα 4.  Παρακολουθείστε τα υπόλοιπα των πελατών και των προμηθευτών σας. Αποστείλετε με email τις καρτέλες για συμφωνία: Κατέλες πελατών και προμηθευτών i-spirit

 

Βήμα 5. Ο αποστείλετε ηλεκτρονικά τις πωλήσεις σας στην Α.Α.Δ.Ε εφόσον τις συμφωνήσετε. Το ηλεκτρονικό αρχείο πωλήσεων μπορείτε να το στείλετε και στο λογιστικό γραφείο που συνεργάζεστε. Ο λογιστής σας εάν θέλει το εισάγει και στην δική του εφαρμογή για να συντάξει τις οικονομικές σας καταστάσεις (Φ.Π.Α - Μ.Υ.Φ - Ε3 κοκ), με ασφάλεια.