Ξεκινήστε το 2018 με πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit μόνο με 149€. Μηχανογραφηθείτε απλά και οικονομικά γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς κρυφά κόστη. | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Ξεκινήστε το 2018 με πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit μόνο με 149€. Μηχανογραφηθείτε απλά και οικονομικά γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς κρυφά κόστη.

Κατηγορία: 

Μέσα σε 5 λεπτά και μόνο με 149€ μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς την ηλεκτρονική τιμολόγηση και εμπορική διαχείριση i-spirit. Μηχανογραφήστε την επιχείρησή ή το γραφείο σας, ώστε να σας βρει το 2018,με πλήρη μηχανογράφηση. Διαχειριστείτε ηλεκτρονικά και με ασφάλεια, τους πελάτες  και τους λογαριασμούς σας. Μεταβείτε στην νέα ψηφιακή εποχή με ελάχιστο κόστος σε 4 απλά βήματα.  

  1. Βήμα 
    1. Επιλέξτε την εφαρμογή που είναι κοντά στις ανάγκες σας ή ξεκινήστε με το i-spirit sales 
  2. Βήμα
    1. Κατεβάστε την εφαρμογή συμπληρώνοντας τον Α.Φ.Μ και το email σας. Προσθέστε το λογότυπο της επιχείρησής σας. Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit είναι έτοιμη για χρήση 
  3. Βήμα 
    1. Δημιουργήστε το πελατολόγιο που έχετε ηλεκτρονικά στην εφαρμογή, πληκτρολογώντας μόνο τον Α.Φ.Μ του πελάτη σας και συμπληρώστε το ποσό που σας οφείλει.
  4. Βήμα 
    1. Εκδώστε ηλεκτρονικά όμορφες προσφορές, όμορφα τιμολόγια και όμορφες αποδείξεις. Τα υπόλοιπά  των πελατών σας θα διαμορφωθούν αυτόματα.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να μηχανογραφήσετε την επιχείρησή ή το γραφείο σας σε ελάχιστό χρόνο και χωρίς κρυφά κόστη.

Το τμήμα υποστήριξης λειτουργεί από τις 9:00 έως τις 21:00 από Δευτέρα έως Σάββατο. Μην διστάσετε να μας καλέσετε. Είναι δωρεάν.

Δείτε εδώ τις οδηγίες και το video αρχικοποίησης της εφαρμογής και έκδοσης ηλεκτρονικού τιμολογίου.

Διαρκεί μόνο 7 λεπτά. 

ηλεκτρονική τιμολόγηση, εμπορική διαχείριση, προγραμμα τιμολόγησης, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ,ILEKTRONIKI TIMOLOGISI, ηλεκτρονικη τιμολογηση δωρεαν,