Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους και γενικότερα για τον κλάδο των κατασκευών | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους και γενικότερα για τον κλάδο των κατασκευών

Κατηγορία: 

Το i-spirit είναι ένα εύχρηστο και οικονομικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης, εμπορικής, λογιστικής διαχείρισης και ενημέρωσης ηλεκτρονικών βιβλίων της Α.Α.Δ.Ε (myDATA) με αυτοματισμούς για τα επαγγέλματα στον κλάδο των κατασκευών.

Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, διακοσμητές και γενικότερα όλος ο κλάδος των κατασκευών, είναι υποχρεωμένος εντός του 2021 να ενημερώνει την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών βιβλίων στην Α.Α.Δ.Ε #myDATA για τα παραστατικά που εκδίδει (λιανική-χονδρική).

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit,  παρέχει τους απαραίτητους αυτοματισμούς και ελέγχους, ώστε να διασφαλίσετε την ορθή, δομημένη και αυτοματοποιημένη ενημέρωση στον  πελάτη,  λογιστή σας της myDATA με ένα click.

Μέσα σε 5 λεπτά μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να είναι παραγωγική και έτοιμη για χρήση, εκδίδοντας μοναδικά και επαγγελματικά ηλεκτρονικά  τιμολόγια με την χρήση λογοτύπου και της ψηφιακής σας υπογραφής.

Αποστείλετε ηλεκτρονικά τα παραστατικά που εκδίδετε στους πελάτες και στον λογιστή σας, ξεχνώντας μια για πάντα τις προθεσμίες, τα κόστη αποστολής και αρχειοθέτησης.

Αυτοματισμοί και πληροφόρηση:

Διαχείριση έργων και οικοδομών με οικονομικές αναφορές για την εικόνα και το κόστος.

Μετασχηματισμοί  δελτίων αποστολής σε τιμολόγια, αποδείξεις παροχής και σε εξοφλητικές αποδείξεις.

Πλήρη Οικονομική και λογιστική διαχείριση (ανάλογα με την έκδοση της εφαρμογής)

Εικόνα υποχρεώσεων κα απαιτήσεων.

Tax Planing: Από τις οικονομικές σας αναφορές μπορείτε να ενημερωθείτε έγκαιρα για την πορεία του φόρου σας έχοντας την επιλογή να επενδύσετε στην ανάπτυξη του γραφείου σας αντί της καταβολής φόρων.

Όλα σε ένα ετήσιο κόστος:

Στο κόστος περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες, οι αναβαθμίσεις και η τηλεφωνική υποστήριξη.

Σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνδρομή, η i-spirit Software, δεν διακόπτει την πρόσβαση στην εφαρμογή και τις αναβαθμίσεις. 

Δωρεάν δοκιμή

 

Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης i-spirit χωρίς καμία υποχρέωση και χρήση πιστωτικής κάρτας και με πλήρη υποστήριξη.