Υποστήριξη 210-3009907, 210-6777122
Υποστήριξη 210-3009907, 210-6777122

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους και γενικότερα για τον κλάδο των κατασκευών

Κατηγορία: 

Ηλεκτρονική τιμολόγηση  για τον κλάδο των κατασκευώνΤο i-spirit είναι ένα εύχρηστο και οικονομικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης και λογιστικής διαχείρισης για τα επαγγέλματα στον χώρο των κατασκευών.

Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, διακοσμητές και γενικότερα όλος ο κλάδος, είναι υποχρεωμένος εντός του 2018 να ενταχθεί στην ηλεκτρονική τιμολόγηση

Με την ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, μπορείτε από τώρα να απολαύσετε τα οφέλη και τους αυτοματισμούς της εφαρμογής, βελτιώνοντας αμέσως το αποτέλεσμα και την ποιότητα της εργασία σας. 

Δημιουργήστε όμορφες και επαγγελματικές προσφορές που μπορείτε να τις μετατρέψετε σε αποδείξεις ή τιμολόγια με ένα click, συνολικά ή ανά πιστοποίηση της κάθε φάσης του έργου που αναλάβατε.

Διαχειριστείτε τις δαπάνες για το έργο που έχετε αναλάβει με μια ματιά.

Χρεώστε τα υλικά και τις εργασίες στον πελάτη σας και ενημερωθείτε για τα ανοιχτα υπόλοιπα.

Δείτε τα οικονομικά του γραφείου σας, τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις σας από τα στατιστικά του προγράμματος.

Στείλτε στον λογιστή σας τα φορολογικά δεδομένα και τα παραστατικά που εκδώσατε με το πάτημα ενός κουμπιού. Ενσωματώστε την ψηφιακή σας υπογραφή με μια κίνηση.  

Πάρτε την εφαρμογή μαζί σας, στο εργοτάξιο ή στον πελάτη σας και συζητήστε μαζί τους, έχοντας πρόσβαση στα οικονομικά σας. Στείλτε με δελτία αποστολής τα υλικά, στα έργα που αναλάβατε.

Δείτε άμεσα το κόστος εργασίας ανά έργο και τις ασφαλιστικές εισφορές που πρέπει να αποδώσετε. 

Υπολογίστε αυτόματα τους παρακρατούμενους φόρους που οφείλετε.

Ενημερωθείτε άμεσα για τον φόρο σας επενδύοντας έγκαιρα στην ανάπτυξη του γραφείου σας, με την βοήθεια των στατιστικών αναφορών της οικονομικής διαχείρισης i-spirit.

Ξεχάστε τα υπέρογκα κόστη εγκατάστασης και συντήρησης των προγραμμάτων. Η εμπορική διαχείριση και ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, κοστίζει από 0,54€ την ημέρα  χωρίς κανένα άλλο έξοδα. 

Απαλλαγείτε από τα κόστη της  αποστολής των τιμολογίων, της αρχειοθέτησης τους και τον χαμένο σας χρόνο για διπλές καταχωρήσεις. Η εφαρμογή i-spirit αποθηκεύει και αποστέλλει ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας στους ενδιαφερόμενους. 

Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης i-spirit από εδώ και μεταβείτε στην ψηφιακή εποχή σε 5 λεπτά  χωρίς κανένα κόστος και καμία δέσμευση.  Δωρεάν δοκιμή