Υποστήριξη 210-3009907, 210-6777122
Υποστήριξη 2103009907, 210-6777122

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους και γενικότερα για τον κλάδο των κατασκευών

Κατηγορία: 

Το i-spirit είναι ένα εύχρηστο και οικονομικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης,  λογιστικής διαχείρισης και ενημέρωσης ηλεκτρονικών βιβλίων της Α.Α.Δ.Ε (myDATA) σε όλα τα επαγγέλματα στον κλάδο των κατασκευών.

Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, διακοσμητές και γενικότερα όλος ο κλάδος, είναι υποχρεωμένος εντός του 2021 να ενημερώνει την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών βιβλίων στην Α.Α.Δ.Ε (myDATA) και να εφαρμόσει την ηλεκτρονική τιμολόγηση για τα παραστατικά που εκδίδει (λιανική-χονδρική)

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, παρέχει  όλους τους απαραίτητους αυτοματισμούς και ελέγχους, ώστε να διασφαλιστεί ο χρήστης της εφαρμογής στην ενημέρωση του πελάτη σας, του λογιστή σας και την απαίτηση του κράτους για τα ηλεκτρονικά βιβλία.

Μέσα σε 5 λεπτά μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να την έχετε παραγωγική και έτοιμη για χρήση,

Η δημιουργία των επαγγελματικών σας τιμολογίων με την χρήση λογοτύπου και ψηφιακής υπογραφής, σας παρέχεται δωρεάν.

Μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικά τα παραστατικά που εκδίδετε στους πελάτες σας αλλά και στον λογιστή σας, ξεχνώντας μια για πάντα τις προθεσμίες και τα κόστη αποστολής και αρχειοθέτησης.

Επιπρόσθετα μπορείτε να διαχειριστείτε τα έργα και τις οικοδομές, έχοντας πλήρη εικόνα για τα κόστη σας.

Οι μετασχηματισμοί των δελτίων αποστολής σε τιμολόγια και αποδείξεις καθώς και σε εξοφλητικές αποδείξεις χρειάζονται μόνο ένα click.

Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά του γραφείου σας, τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις σας από τις οικονομικές αναφορές.

Ενημερωθείτε άμεσα για τον φόρο σας επενδύοντας έγκαιρα στην ανάπτυξη του γραφείου σας, με την βοήθεια των στατιστικών αναφορών της οικονομικής διαχείρισης i-spirit.

Απαλλαγείτε από τα κόστη της  αποστολής των τιμολογίων, της αρχειοθέτησης τους και τον χαμένο σας χρόνο για διπλές καταχωρήσεις. Η εφαρμογή i-spirit αποθηκεύει και αποστέλλει ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας στους ενδιαφερόμενους

Ξεχάστε τα υπέρογκα κόστη εγκατάστασης και συντήρησης των προγραμμάτων.

Στο κόστος περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες, οι αναβαθμίσεις και η τηλεφωνική υποστήριξη.

Δωρεάν δοκιμή

Από 99€ έως το τέλος Ιουλίου 

Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης i-spirit χωρίς καμία υποχρέωση και χρήση πιστωτικής κάρτας και με πλήρη υποστήριξη.

* Σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνδρομή σας, η i-spirit Software, δεν σας διακόπτει την πρόσβαση στην εφαρμογή και τις αναβαθμίσεις. 

Η Εφαρμογή και τα δεδομένα σας, σας ανήκουν για πάντα.