Ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit medical για ιατρούς και πολυϊατρεία | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit medical για ιατρούς και πολυϊατρεία

Κατηγορία: 

i-spirit medical

H λύση  της ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit medical καλύπτει όλες τις οικονομικές και λογιστικές ανάγκες των Ιατρείων για την ασφαλή παρακολούθηση των ασθενών και των αποδείξεων αλλά και την έγκαιρη ενημέρωση των ηλεκτρονικών τους βιβλίων #myDATA .

Τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι υποχρεωτικά και για τους ιατρούς από την 01/01/2021

Η εφαρμογή περιλαμβάνει :

ηλεκτρονικο τιμολογιο Ηλεκτρονική και έντυπη έκδοση τιμολογίων και αποδείξεων . Ασφαλή και έγκαιρη  ενημέρωση σε Λογιστή-Ασθενή και  #myDATA.  
i-spirit ηλεκτρονική αρχειοθέτηση Ηλεκτρονική αρχειοθέτηση σε δικό σας ασφαλή χώρο. 
ηλεκτρονικές πληρωμές Αναζήτηση ασθενή με A.M.K.A, διαχείριση τρόπων είσπραξης και πληρωμής. 
συγχρονισμός με λογιστικό γραφείο Συγχρονισμός με τον λογιστή σας. Αυτόματη ηλεκτρονική αποστολή αποδείξεων για έλεγχο και χαρακτηρισμό στην #myDATA.
ηλεκτρονικα βιβλια ααδε mydata Ενημέρωση ηλεκτρονικών βιβλίων #myDATA χωρίς σύνδεση αλλά με αποστολή κατόπιν επιλογή σας. 
i-spirit έσοδα έξοδα Διαχείριση δαπανών και εξόδων του Ιατρείου σας για έγκαιρο φορολογικό προγραμματισμό (tax planing). 
i-spirit αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας σε δικό σας drive για κάθε κίνηση που ο χρήστης δημιουργεί στην εφαρμογή.
ηλεκτρονικα ημερολογια Διαχείριση ηλεκτρονικών ημερολογίων.
multicompany i-spirit Διαχείριση πολλαπλών Α.Φ.Μ (για πολυιατρεία) σε περίπτωση συστέγασης.  
υβριδικη εγκατασταση i-spirit Υβριδική εγκατάσταση σε δικό σας υπολογιστή, που σας παρέχει την μέγιστη ασφάλεια στα δικά σας δεδομένα αλλά και των ασθενών σας. 
Ετήσια συντήρηση χωρίς χρεώσεις με την ώρα. Χωρίς δεσμεύσεις και ομηρία αρχείων και δεδομένων αν δεν ανανεώστε την συνδρομή σας. Η i-spirit Software δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας και την ψηφιακή περιουσία του Ιατρείου σας. 
Έτοιμο για χρήση σε λιγότερο από 5 λεπτά. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τεχνολογία αιχμής      

Το ετήσιο κόστος περιλαμβάνει την εγκατάσταση, παραμετροποίηση, απομακρυσμένη εκπαίδευση, τηλεφωνική υποστήριξη, τις αναβαθμίσεις και οποιαδήποτε εργασία σχετικά με την εφαρμογή. 

 

 

* Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχετε μόνο εσείς. Δεν διακόπτουμε την πρόσβαση σε αναβαθμίσεις και την εφαρμογή σε περίπτωση που δεν ανανεώσετε την συνδρομή σας 

 

Η εφαρμογή διατίθεται με δυνατότητα δωρεάν δοκιμής χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας

Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για πολυιατρεία, γιατί μπορείτε να διαχειριστείτε πολλαπλά Α.Φ.Μ ειδικοτήτων από μια γραμματεία, παρακολουθώντας τις  αποδείξεις και το πελατολόγιο του κάθε Ιατρού ξεχωριστά.