Τρεις νέες ηλεκτρονικές αλλαγές από το κράτος εντός του 2018 με την ηλεκτρονική τιμολόγηση, το ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής και τα ηλεκτρονικά βιβλία | i-spirit
Επικοινωνία 210-3009907
Υποστήριξη 2103009907

Τρεις νέες ηλεκτρονικές αλλαγές από το κράτος εντός του 2018 με την ηλεκτρονική τιμολόγηση, το ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής και τα ηλεκτρονικά βιβλία

Κατηγορία: 

Η Ηλεκτρονική εμπορική διαχείριση -  ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, θα ενσωματώσει τις νέες ψηφιακές αλλαγές που θα απαιτήσει ο κρατικός μηχανισμός μέσα στους επόμενους μήνες.

Με στόχο την  εξοικονόμηση πόρων στις επιχειρήσεις αλλά και την διαφάνεια των συναλλαγών, η κυβέρνηση έχει λάβει δράση για τρείς ηλεκτρονικές καινοτομίες από τις οποίες περιμένουμε προδιαγραφές,  αμέσως μετά από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Καινοτομία πρώτη:

Η πιλοτική εκκίνηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης εντός του 2018 για μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, με στόχο στο τέλος του 2019 την καθολική εφαρμογή της σε όλη την επικράτεια σε όσους ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα.

Καινοτομία δεύτερη:

Η καθιέρωση του ηλεκτρονικού δελτίου αποστολής για την διακίνηση των εμπορευμάτων. Η πλατφόρμα του Υπουργείου Οικονομικών και συγκεκριμένα το taxis  θα δέχεται την άμεση δήλωση των εμπορευμάτων που διακινούνται με το ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής

Καινοτομία Τρίτη:

Η καθιέρωση των Ηλεκτρονικών πρόσθετων βιβλίων  (Βιβλία πόρτας). Τα βιβλία αυτά καταργήθηκαν το 2013 και είχαν υποχρέωση τήρησης τους οι παρακάτω κλάδοι:

  • Ιατροί-οδοντίατροι
  • Πανσιόν- Ξενοδοχεία – καταλύματα
  • Συνεργεία αυτοκινήτων
  • Κέντρα σπουδών – φροντιστήρια
  • Γυμναστήρια – κέντρα αισθητικής κοκ

 

  1. Η ηλεκτρονική τιμολόγηση i-spirit, θα ενσωματώσει στην εφαρμογή της και τις τρεις παραπάνω ψηφιακές λειτουργίες.
  2. Οι πελάτες (παλαιοί και νέοι) θα απολαύσουν τις νέες λειτουργικότητες μόνο κάνοντας αναβάθμιση στην εφαρμογή.

Τα οφέλη της ηλεκτρονικής τιμολόγησης είναι πολλαπλά για την επιχείρηση. Η αλλαγή στην φιλοσοφία της επιχείρησης από χειρόγραφη σε ψηφιακή, έχει πολλαπλά οφέλη που μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Η ομάδα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης  i-spirit, είναι σε θέση να σας ενημερώσει ακόμα και σήμερα για τις ψηφιακές αλλαγές.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2169000645 ή να μας στείλετε email στο info@i-spirit.gr και το επιστημονικό μας προσωπικό θα σας λύσει τις απορίες σας.

Ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, ηλεκτρονικά βιβλία, ηλεκτρονική τιμολόγηση